وضعیت سدهای پایتخت پس از بارندگیهای اندک اخیر
بارشهای پاییزی استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 96 درصد...12 آذر 1404
سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران گفت: قاچاق آرد نانوایی به قنادیها بعید است؛ تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز میشود.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از همشهریآنلاین، امیر کرملو اظهار کرد: قاچاق آرد نانوایی به قنادیها بعید است؛ چراکه تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز میشود.
وی در مورد نوع آرد نانوایان گفت: نانوایان معمولاً از آردی با درصد پروتئین بین 12 تا 18 درصد استفاده میکنند و آرد 12 درصد، معمولاً برای نان سنگک مناسب است.
کرملو افزود: قنادان از آرد نول و آرد با درصد پروتئین 21 درصد استفاده میکنند. این نوع آرد برای تهیه انواع شیرینیها و کیکها بسیار مناسب است.
او بیان کرد: بهطور کلی، انتقال آرد نانوایی به قنادیها به دلیل تفاوت در نیازهای تولیدی، مناسب نیست. آرد نانوایی (مانند آرد 15 و 18 درصد) برای تهیه شیرینیها و کیکها کارایی لازم را ندارد و ممکن است کیفیت محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.
وی افزود: در نتیجه، قاچاق آرد به قنادیها میتواند مشکلاتی را بهوجود آورد و این موضوع باید بهدقت بررسی شود.
نظرات شما