توزیع روزانه 8 هزار و 500 تن مرغ در سراسر کشور
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از توزیع روزانه 8 هزار و 500 تا 9 هزارتن...1 آذر 1404

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از توزیع روزانه 8 هزار و 500 تا 9 هزارتن مرغ در سطح کشور خبر داد. وی همچنین تاکید کرد که اگر مشکل تامین نهاده به زودی حل نشود، در تامین مرغ دچار بحران خواهیم شد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب اسداله نژاد مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر تامین نهاده های دامی دچار چالش و بحران است به طوریکه عملا عرضه نهاده در سامانه بازارگاه بویژه در خصوص سویا نداریم و ذرت بصورت قطره چکانی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه مرغداران ذرت را 3 برابر و کنجاله سویا 2 برابر قیمت مصوب خریداری می کنند، افزود: قیمت تمام شده مرغ برای مرغداران عملا بازار آزاد است و شرایط فوق بحرانی است.
اسداله نژاد ادامه داد: اگرچه قیمت تمام شده بالاتر از نرخ مصوب است، اما قیمت مرغ در سطح واحدها در حد نرخ مصوب یا حداکثر 5 تا 10 درصد بالاتر است که براین اساس مرغ در سطح بازار باید با نرخ مصوب عرضه شود، حال اینکه در واحدهای صنفی با نرخ های بالاتر به فروش می رسد، زیان آن شامل حال تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است که نشان می دهد نظارت در بازار وجود ندارد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کمبود نهاده را عامل اصلی زیان تولید اعلام کرد و افزود: اگر مشکل تامین نهاده به زودی حل نشود، در تامین مرغ دچار بحران خواهیم شد به طوریکه در مرحله بعد شاهد کاهش جوجه ریزی خواهیم بود چراکه انگیزه تولید از بین رفته است.
به گفته وی، علی رغم وعده متعدد مسئولان، تاکنون تغییری در روند تامین و توزیع نهاده ایجاد نشده است و با استمرار روند فعلی نگران تامین و تولید مرغ هستم. گفتنی است در شرایط فعلی تولید برمبنای برنامه انجام می شود و جوجه ای وارد چاه نمی شود، اما با استمرار روند فعلی تامین نهاده شاهد به چاه رفتن جوجه ها خواهیم بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه امکان واردات این حجم مرغ وجود ندارد، افزود: واردات مرغ باید برمبنای ثبت سفارش و برنامه باشد و این طور نیست که ظرف یک ماه تا 40 روز بتوانیم 30 تا 40 هزارتن مرغ با کیفیت وارد می کنیم و تنها در این مدت زمان می توان مرغ های بی کیفیت و تاریخ گذشته از کشورهای اطراف در حد بسیار کم وارد کرد، از این رو دولت به جای واردات باید اقدام به حمایت از صنعت با واردات به موقع نهاده ها کند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که در آبان ماه 150میلیون قطعه جوجه ریزی صورت بگیرد، البته نمی توان پیش بینی کرد که در تابستان به این رقم برسیم و با استمرار روند فعلی شاهد به چاه رفتن جوجه ها و کاهش تولید مرغ خواهیم بود، از این رو ارز نهاده باید تسریع در تامین صورت بگیرد چراکه نهاده دامی در لنگرگاه و خارج آب های سرزمین هستند.
وی ادامه داد: با افزایش قیمت گوشت قرمز، مصرف مرغ در حال فزونی است که با افزایش قیمت گوشت قرمز، تقاضا برای خرید مرغ را خواهیم داشت. گفتنی است برای آذرماه پیش بینی جوجه ریزی 160 تا 162 میلیون قطعه است که با تامین به موقع نهاده محقق می شود.
اسداله نژاد از توزیع و مصرف روزانه 8 هزار و 500 تا 9 هزارتن مرغ در سطح کشور خبر داد.
بسیاری از کشورها به دلایل مختلف طلا ذخیره میکنند و ذخایر طلا به عنوان پایه و اساس ثبات... 9 آبان 1404
هلدینگ نفت و گاز پارسیان به عنوان یکی از هلدینگهای بزرگ کشور در صنعت نفت ایران نقش... 6 مرداد 1404
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی را مدیریت... 19 آبان 1403
فروش خانه در ترکیه طی ماه سپتامبر 37.3 درصد افزایش یافت و بیشترین میزان فروش در استانبول... 27 مهر 1403
به گفته رئیس کل بانک مرکزی، مذاکره برای ایجاد کانال مالی مشترک، به عنوان محور اصلی... 9 مهر 1403
نظرات شما