هوای پایتخت در وضعیت نارنجی
طبق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت در...6 آبان 1404

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اعلام کرد که به دلیل رکود موجود در بازار، قیمت بیشتر کالاهای اساسی ثابت مانده و تنها برنج و روغن از این قاعده مستثنی هستند.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت لوبیا چیتی گفت: قیمت کنونی هرکیلو لوبیا چیتی ایرانی 340 تا 380 هزارتومان و لوبیا چیتی وارداتی 265 تا 280 هزارتومان بوده و تنها قیمت لوبیا قرمز نوسان داشته است.
به گفته وی، با توجه به رکود بازار، قیمت کالاهای اساسی از ثبات برخودار است، اما مشکل بنکداران در خصوص حاشیه سود از تولید تا مصرف کننده نهایی مرتفع نشده است که براین اساس واحدهای صنفی مشمول جرائم می شوند چراکه 3 درصد زیر نرخ مصرف کننده عرضه می شود، درحالیکه 25 درصد حاشیه سود از تولید تا مصرف باید صورت بگیرد که دیده نشده و از طرفی عرضه روغن صنف و صنعت محدود است که این امر منجر به افزایش قیمت بالاتر از نرخ درج شده بر روی کالا شده است.
کنگری با بیان اینکه مشکلی در خصوص بازار شکر نداریم، افزود: در حال حاضر شکر کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود و بازار اشباع است.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره آخرین وضعیت بازار برنج بیان کرد: عدم عرضه برنج پاکستانی و هندی منجر به نوسان قیمت شده و بخشی ناشی از نوسانات نرخ ارز است.
وی قیمت هرکیلو برنج پاکستانی دانه کوتاه 386 در عمده فروشی را 115 تا 120 هزارتومان و پاکستانی دانه بلند 170 تا 175 هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت مصوب هرکیلو برنج پاکستانی برای مصرف کننده 66 هزار و 300 تومان است که متاسفانه 3 برابر نرخ مصوب عرضه می شود. براین اساس اصلاح نرخ ارز یا ازادسازی باید صورت بگیرد یا شبکه توزیع اصلاح کنند تا برنج با نرخ مصوب بدست مصرف کننده نهایی برسد تا در حق مصرف کننده اجحاف نشود.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی قیمت برنج ایرانی را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: نرخ کنونی هرکیلو برنج پرمحصول 200 هزارتومان و هاشمی 300 هزارتومان است که با احتساب 15 درصد سود بدست مصرف کننده نهایی می رسد، از این رو اگر عرضه مدیریت شود بازار متعادل می شود.
عبور قیمت برنج اعلای ایرانی از مرز 300هزار تومان برای هر کیلوگرم، همه زنگ خطرها را به صدا... 4 مرداد 1404
وزیر اقتصاد گفت: در ساعات اولیه جنگ 12 روزه، یک دستور فوری برای شناسایی و تفکیک اقلام... 10 تیر 1404
نظرات شما