برکناری رییس کل بانک مرکزی صحت ندارد
رییس روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: برکناری رییس کل بانک مرکزی صحت...26 مهر 1404
معاون وزیر راه و شهرسازی در رابطه با خرید و فروش امتیاز واحدهای نهضت ملی مسکن توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از تسنیم، حبیبالله طاهرخانی درباره امکان خرید و فروش واحدها و امتیاز طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: این موضوع همان بحث عدم توانایی برخی متقاضیان است که اقدام به فروش میکنند، اما در حال حاضر چنین معاملهای مجاز نیست و قرار هم نیست آزاد شود؛ درست مانند تجربه مسکن مهر.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای آزادسازی خرید و فروش در مسکن مهر نیز قانون خاصی وجود داشت، گفت: بله، در آن زمان قانون اجازه چنین اقدامی را داده بود. تا جایی که به یاد دارم، در قانون بودجه سنواتی و همچنین در قانون برنامه ششم توسعه چنین مجوزی صادر شده بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت نیز بهصورت مشخص اجازه خرید و فروش برخی از واحدها داده شد. با این حال اکنون در چارچوب قانون جهش تولید مسکن، چنین امکانی وجود ندارد و خرید و فروش امتیاز یا واحدهای طرح نهضت ملی مسکن ممنوع است.
طاهرخانی تأکید کرد: در صورتی که مجلس تصمیم به تصویب مجوزی برای خرید و فروش این واحدها بگیرد، دولت به عنوان مجری قانون موظف به اجرای آن خواهد بود.
طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلا، از ابتدای سال تاکنون 6.6 میلیارد دلار تامین ارز در بازار... 28 خرداد 1404
پس از حدود دو ماه از رونمایی سامانه هوشمند معاملات طلا، مجری این طرح اعلام کرد که امکان... 22 شهریور 1403
نظرات شما