معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت بانوان در ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب تاکید کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، «زهرا بهروزآذر» در جریان بازدید از مرکز کنترل و هماهنگی آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده در مجموعه آبفا برای تامین آب شرب شهروندان در شرایط سخت کم‌آبی به‌ویژه ترویج استفاده از ابزار کاهنده مصرف، افزود: اگر در بررسی‌ها به این نتیجه رسیده‌ایم که استفاده از این تجهیزات ضروری است، می‌توان تدبیری اندیشید تا این ابزار به‌صورت یارانه‌ای در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.
وی تصریح کرد: باید با فراهم کردن امکانات آموزشی چهره‌به‌چهره، فرهنگ صرفه‌جویی را به شکل پایدار در خانواده‌ها نهادینه کنیم و ظرفیت «سفیران خانواده» نیز می‌تواند در این مسیر نقش موثری ایفا کند.
معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در تابستان امسال، گفت: اقدام‌های صورت‌گرفته در این مدت ارزشمند و اثرگذار بوده و نتایج آن به‌وضوح قابل مشاهده است و لازم است مردم تهران از میزان صرفه‌جویی و دستاوردهای حاصل مطلع شوند.
وی تاکید کرد که معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برای تقویت نقش زبان در مدیریت مصرف آب در کنار شرکت آب و فاضلاب استان تهران خواهد بود و در زمینه تحلیل داده‌های محله‌ای و یا موضوع اصلاح مصرف مشترکانی که بیش از الگوی تعیین‌شده، آب استفاده می‌کنند، همکاری خواهد کرد.
بهروزآذر خاطرنشان کرد: شناخت دقیق الگوهای مصرف در محله‌ها و بررسی آنها براساس سطح معیشت، سن و تعداد اعضای خانوار، کلید تدوین سیاست‌های موثر و پایدار در حوزه صرفه‌جویی است.
در جریان این بازدید که «ماشاالله تابع جماعت» مدیرکل دفتر وزارتی وزارت نیرو، «هاشم امینی» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و «سمیه خداپرست» مشاور امور زنان و خانواده وزیر نیرو نیز حضور داشتند، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گزارشی از اقدام‌ها و برنامه‌های این شرکت به منظور مدیریت بحران آب در تابستان امسال و ماه‌های پیش رو ارائه کرد.

 


لینک کوتاه
زنان و خانواده بانوان مدیریت مصرف آب

اخبار مرتبط

نظرات شما