رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها از آغاز ثبتنام عمره دانشگاهیان خبر داد و گفت: ثبت نام از امروز در سایت لبیک آغاز می شود و تا 20 مهر ادامه خواهد داشت.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از مهر، نشست خبری بیست و یکمین دوره عمره دانشگاهیان صبح امروز با حضور حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه ها،حجتالاسلام سید محمد طاهری سرپرست ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و محسن مسلمی معاون پشتیبانی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان برگزار شد.
حجت الاسلام مصطفی رستمی گفت: شاهد آغاز فرایند بیست و یکمین دوره عمره دانشگاهیان در مهرماه هستیم. دانشگاه ها آینده مسئولیت کشور را برعهده دارند. تصور اینکه دانشگاه صرفا یکمحیط آموزشی باشد تصور دقیقی نیست.
وی ادامه داد: یکی از کارکردهای دانشگاه تعمیق ارزش انسانی، ملی دینی، و اخلاقی است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها ادامه داد: یکی از اتفاقات ارزشمند که دانشجویان به آن علاقمند هستند سفر زیارتی دانشجویان است . در کنار دانشگاه علمی ما دانشگاهی را داریم که در نماز جماعت، اعتکاف و فعالیت جهادی پیشتاز است و این از زیبای های دانشگاه های ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: سفر عمره دانشگاهیان یکی از زیباترین جلوه های دین و دانش است که به صورت عینی میبینیم. امسال بیست و یکمین دوره عمره دانشگاهیان برگزار می شود. سهمیه اعزام دانشگاهیان دو برابر شده و 8 هزار دانشجو اعزام خواهند شد.
رستمی افزود: ثبت نام از امروز 13 مهر ماه آغاز شده و تا 20 مهرماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: از 25 آبان اعزام دانشگاهیان شروع می شود. سال گذشته 120 هزار نفر ثبت نام کردند که 4 هزار نفر اعزام شدند.
وی ادامه داد: تلاش شده خدمات ارزشمند برای دانشگاهیان فراهم شود همچنین ایستگاه پروازی از 4 ایستگاه سال گذشته به 11 ایستگاه افزایش یافته است. و اعزام ها از 25 آبان تا 27 آذر انجاممی شود.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها ادامه داد: امسال توجه ویژه به دختران دانشجو خواهد شد. معین های انتخاب شده از خانم های فرهیخته در خدمت زائران خانم خواهد بود.
وی همچنین هزینه سفر را تأمین 62 تا 65 میلیون تومان اعلامکرد که 15 میلیون هزینه تهیه فیش از دانشجویان دریافت نمی شود و همچنین رایزنی شده تا به دانشجویان برای اعزام 50 میلیون تومان وام ارائه شود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
با اقدامات بانک مرکزی برای سرعتبخشی و تسهیل پرداخت وامهای تکلیفی، شبکه بانکی از... 16 مهر 1404
بانک صادرات ایران در ششماهه نخست سال 1404 با هدف پشتیبانی از سیاستهای جمعیتی کشور و... 15 مهر 1404
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد مرحله پنجم وام ضروری 50 میلیون تومانی ویژه... 2 مهر 1404
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، از پیگیری عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات... 6 شهریور 1404
11 مرداد 1404
مدیرکل عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی از رشد 63 درصدی پرداخت تسهیلات ازدواج و رشد 36... 27 اردیبهشت 1404
8 اسفند 1403
با تصویب تسهیلات ساخت مسکن به 650 میلیون تومان بسیاری از کارشناسان اعلام کردهاند که... 27 بهمن 1403
نظرات شما