سرمایهگذاری روی دانایی؛ حمایت پتروشیمی بوعلی...
پتروشیمی بوعلی سینا همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، با اهدای...6 مهر 1405

معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: ثبت سفارش حبوبات سهمیه فصل پاییز از تاریخ 29 شهریور 1404 امکان پذیر است.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، در اطلاعیه این معاونت با اشاره به این که مراحل ثبت سفارش سیستمی بوده و اعتبار آن سه ماه خواهد بود، آمده است: متقاضیان می توانند از طریق سامانه متمرکز مجوزهای تجارت خارجی وزارت جهاد کشاورزی با رعایت شرایط و ضوابط مربوطه برای مجوز واردات اقدام کنند.
نیاز سالانه کشور به حبوبات حدود 800 هزار تن است که یک سوم آن از محل واردات تامین می شود؛ بر اساس نامه مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت به گمرک، به دلیل بروز شرایط بحرانی، صادرات حبوبات از 22 تیرماه 1404 تا اطلاع ثانوی ممنوع شده بود.
گمرک منطقه آزاد اردبیل – بیلهسوار به فهرست گمرکات مجاز ترخیص خودرو سواری اضافه شد. 26 اردیبهشت 1405
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 9 هزار و 77 دستگاه در انتظار طی کردن مراحل ترخیص از... 5 اسفند 1404
نظرات شما