یک کارشناس بازار خودرو تاکید کرد که در صورت ایجاد گشایش در کشور و رفع تحریمها، قیمت ارز و طلا به شدت کاهش خواهد یافت، اما سایر سرمایهگذاریها متناسب با کاهش نرخ ارز دچار افت خواهند شد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از اقتصادنیوز، حسن کریمی سنجری، کارشناس بازار خودرو، در بخشی از گفت و گوی خود با اقتصادنیوز، درباره سرمایه گذاری در بازار خودرو گفت: ببینید با پولی که سرمایه گذار خرد دارد همیشه می تواند طلا و ارز بخرد اما جایگاه طلا و ارز در سرمایه گذاری در کشور فعلا بالاست و ممکن است تحت تاثیر شرایط ناگهانی در کشور، دچار سقوط آزاد شود.
وی ادامه داد: در این شرایط همه دارایی های پنهان شده برای عرضه می آید اما با فرض ثبات این شرایط و فعال شدن ماشه، درآمدهای ارزی کاهش می یابد. وقتی این اتفاق بیفتد ارزش دارایی های ثابت مثل ملک یا خودرو، هر روز بیشتر می شود. دلیل آن هم کاهش ارزش ریال در مقابل دلار است، یعنی ارز غیرمستقیم روی عطش بازار برای خرید دارایی ثابت تاثیر می گذارد و نقش ارز، جایگاه مهمی دارد.
فعلا هیچ بازاری برای سرمایه گذاری قابل مقایسه با طلا نیست
کریمی سنجری با بیان اینکه بنابراین فعلا هیچ بازار برای سرمایه گذاری قابل مقایسه با طلا و بعد با ارز نیست، گفت: ولی اگر تحریم ها به صورت پایدار شروع شود تا حداقل پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ ادامه دارد. بعد از آن هم اگر بخواهد به سمت گشایش برود، خودش چند سالی طول می کشد.
وی گفت: در این میان اتفاق دیگری می تواند شرایط را دوباره تغییر دهد و آن اتفاق جنگ است. یعنی یک جنگ جدید که می تواند پیامد اسنپ بک باشد، جهت گیری سرمایه گذاری را تغییر می دهد که به نفع ارز و طلا است. یعنی همواره در هر شرایطی ارز و طلا حرف اول را می زنند و بعد سایر بازارها.
این کارشناس بازار خودرو گفت: اما همانطور که گفتم اگر گشایشی در کشور ایجاد و شرایط تحریمی از کشور دور شود، سقوط ارز و طلا زیاد خواهد شد اما سایر سرمایهگذاری ها متناسب با قیمت ارز افت می کند. در افت ارزش همه این ها با هم برابرند اما در صعود ارزش، همیشه طلا و بعد ارز می تواند رتبه اول را داشته باشد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
یک تحلیلگر بازار مسکن با اشاره به وضعیت فعلی این بخش عنوان کرد: در شرایط کنونی توان خرید... 26 آذر 1404
بازار آزاد ارز ایران در بیش از یک سال گذشته یکی از پرنوسانترین دورههای خود را تجربه... 24 آذر 1404
متاسفانه شاهد اختلالات و تناقضات عجیبی در سیستم درصدبندی فروش ارز حاصل از صادرات... 17 آذر 1404
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به تدوین سندی شامل 68 طرح و پروژه... 13 آذر 1404
سخنگوی دولت با تاکید بر تلاشهای دیپلماتیک انجامشده برای جلوگیری از فعالیت مکانیسم... 15 مهر 1404
بانک مرکزی در راستای تأمین ارز واردات کشور و پاسخ به نیازهای ارزی بازرگانان در بازار،... 13 مهر 1404
یک مسئول صنفی گفت:بعداز 9ماه از تحویل کالا توسط بخش خصوصی به وزارت جهاد، تخصیص ارز شده و... 6 مهر 1404
در معاملات روز گذشته، قیمت ارز و طلا با رشد چشمگیری مواجه شد. کارشناسان میگویند این... 30 شهریور 1404
نظرات شما