قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها امروز 24...
قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها اعلام شد.24 شهریور 1404
شهردار منطقه 20 گفت: با هدف سهولت دسترسی شهروندان، عملیات احداث بازار چندمنظوره میوه و ترهبار در محله شهادت آغاز شد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ رضا شنگی اظهار داشت: به منظور خدمات رسانی به شهروندان و افزایش سرانه خدماتی و رفاهی در محلات، عملیات احداث بازار چندمنظوره میوه و تره بار در محله شهادت واقع در خیابان پروین اعتصامی، خیابان شهید گلشنی آغاز شده است.
شنگی افزود: زمین این بازارچه به متراژ 300 متر مربع از سوی این منطقه به سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تحویل شده است و از سوی این سازمان به صورت بازار چند منظوره شامل سوپرمارکت و عرضه پروتئین، سبزی، صیفی و میوه با هدف سهولت دسترسی شهروندان به میادین میوه و تره بار و ارائه خدمات به ساکنین محله شهادت و تامین مایحتاج با کیفیت و ارزان قیمت احداث می شود.
شهردار منطقه اظهار داشت: در حال حاضر 29 بازار میوه و تره بار در منطقه 20 فعال است و با احداث این بازارچه جدید به 30 مورد افزایش خواهد یافت.
نظرات شما