باید با کسانی که بدون مجوز از ماینرها استفاده کرده و اقدام به استخراج غیرقانونی رمزارز می‌کنند، برخورد شود.

به گزارش نسیم اقتصاد، محمد کعب‌عمیر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر استخراج غیرقانونی رمزارزها بر ناترازی برق کشور گفت: در جنگ 12 روزه و با قطع اینترنت، عملا موضوع استخراج غیرقانونی رمزارزها مشخص شد.

وی افزود: طبق گزارش وزارت نیرو، مصرف برق ماینرها حدود 1500 مگاوات است اما در واقعیت شاید تا 10 برابر این رقم یعنی حدود 11 تا 15 هزار مگاوات باشد چون با قطعی اینترنت در جنگ 12 روزه، خاموشی نداشتیم.

نایب رئیس کمیسیون انرژی بیان کرد: بسیاری از ماینرها مجوز نداشته و به صورت غیرقانونی رمزارز استخراج می‌کنند لذا باید با آنها برخورد شود.

کعب‌عمیر یادآور شد: در همین راستا قرار شده که جرم‌انگاری برای استخراج غیرقانونی رمز ارز صورت گیرد تا با کسانی که بدون مجوز از ماینرها استفاده می‌کنند، برخورد شود.

وی در پایان گفت که یکی از عوامل ناترازی برق و حتی  خاموشی‌های، فعالیت غیرمجاز ماینرها است لذا باید با مخالفان برخورد قانونی شود.


لینک کوتاه
استخراج غیرقانونی رمزارزها