هیچ زائری در مرز نماند؛ اتوبوس در تمام مرزها وجود...
سخنگوی قرارگاه اربعین سازمان راهداری گفت: طبق برنامه ریزی که صورت...15 مرداد 1405

معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: همکاری هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی و اجرای برنامه مصوب NPC در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه منجر به تحقق اهداف برنامه ریزی شده در مدیریت شرایط اضطراری شد.
وی با بیان این که نقش حاکمیتی و تنظیم گری شرکت ملی صنایع پتروشیمی به ویژه در ماهشهر و عسلویه سبب شد تا شرکت ها با برنامه ای راهبردی فعالیت کنند گفت: در شرایط اضطراری همه ارکان صنعت در کنارهم قرار گرفتند و با هماهنگی و همکاری کمیته مدیریت بحران شرکت ملی صنایع پتروشیمی شرایط را مدیریت کردند.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: باید هرگونه خطراحتمالی را از جوامع پیرامونی صنعت دور سازیم و در این مسیر نقش HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی بسیارمهم و تعیین کننده است و پتروشیمی ها نیز باید به قوانین و دستورالعمل های ابلاغی توجه ویژه ای داشته باشند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به برگزاری جلسه با معاونان وزارت صمت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تعامل و همکاری مطلوب ایجاد شده نیازهای صنایع پایین دستی تامین شد .
وی ادامه داد: باید تمام مجتمع ها و طرح های پتروشیمی با ایمن سازی، از آمادگی کامل برخوردار باشند و کمیته های شرایط اضطراری آنها با HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی و نیز فرمانده های شرایط اضطراری در مناطق خود هماهنگی های لازم را داشته باشند.
عباس زاده به ضرورت توجه به تجربه نگاری از حادثه جنگ اخیر اشاره کرد و افزود: باید در راستای تولید پایدار تمام جوانب از سوی مدیریت های محتلف مورد توجه قرار گیرد .
مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در دوره مسئولیت خود جایگاه... 9 تیر 1405
آیین تکریم مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معرفی سرپرست این مجموعه در حاشیه... 8 تیر 1405
دریافت تندیس بلورین دوازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی نشاندهنده تداوم حرکت... 29 خرداد 1405
شرکتهای پتروشیمی برگزیده منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس که در دوازدهمین جایزه تعالی... 24 اردیبهشت 1405
سیدمجتبی هاشمی، دانشآموخته اقتصاد نظری و پژوهشگر حوزه تعارض منافع 15 اردیبهشت 1405
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حضور در منطقه ویژه اقتصادی... 10 اردیبهشت 1405
نشست هماندیشی تامین نیازهای راهبردی صنایع پایین دستی در سال 1405 به میزبانی شرکت ملی... 9 فروردین 1405
نظرات شما