نشست بررسی جایگاه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (تیپیکو) در صنعت دارو و ارزیابی عملکرد آن با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران ارشد این حوزه در سالن تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، «احمد میدری» در این نشست با اشاره به عملکرد شرکت‌های بزرگ در شرایط بحرانی اظهار داشت: «در جنگ 12روزه، شرکت‌های بزرگ وابسته به سازمان تأمین اجتماعی نقش مهمی در انجام وظایف خود و تامین کالاهای اساسی کشورایفا کردند. به عنوان نمونه، یکی از شرکت‌های حمل‌ونقل این سازمان با در اختیار داشتن 600 دستگاه کِشنده، پیشگام تخلیه سریع بنادر شد و شرکت پگاه نیز که 25 درصد لبنیات کشور را تأمین می‌کند، با ورود فوری به بازار از ایجاد خلأ در تأمین مواد لبنی جلوگیری کرد.»

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تکلیف قانونی برای خروج سازمان تأمین اجتماعی از بنگاه‌داری اظهار کرد: «بر اساس قانون برنامه، ما موظف به واگذاری این شرکت‌ها هستیم. فروش شرکت تیپیکو امکان‌پذیر است اما چالش‌های متعددی دارد. یکی از مهم‌ترین مشکلات، قیمت‌گذاری پایین‌تر از ارزش واقعی این شرکت‌هاست که ناشی از مدیریت و تکالیف غیرتجاری تحمیل‌شده به آن‌هاست.»

لینک کوتاه
میدری بخش خصوصی قیمت‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی صنعت دارو

اخبار مرتبط

نظرات شما