شارژ اعتبار کالابرگ دهکهای 6 و 7 درآمدی از 6 مردادماه

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از آغاز گام سوم مرحله سوم این طرح از 6 مردادماه و به دنبال آن شارژ اعتباری دهکهای ششم و هفتم درآمدی خبر داد.
به گفته وی، گام سوم از این مرحله با شارژ اعتباری دهکهای ششم و هفتم براساس بعد خانوار به میزان 350 هزارتومان شارژ خواهد شد.
وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای مرحله سوم این طرح، اظهار کرد: در مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، تاکنون 9 میلیون و 891 هزار و 412 سرپرست خانوار از این طرح استفاده کردهاند. این میزان مشارکت نشاندهنده استقبال مردم از مزایای طرح و سهولت استفاده از زیرساختهای الکترونیکی برای تأمین کالاهای اساسی است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای تکمیل این مرحله افزود: گام سوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از تاریخ 6 مردادماه آغاز خواهد شد.
دبیری در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای طرح کالابرگ الکترونیک حمایت از معیشت خانوارهاست.
سخنگوی طرح ملی کالابرگ در پاسخ به این سوال که آیا اعتبار مرحله اول و دوم قابل استفاده است؟ تاکید کرد: مشمولانی که از اعتبار شارژ مرحله اول و دوم این طرح استفاده نکردهاند، دیگر امکان استفاده از اعتبار آن مرحله را ندارند.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید؛ بررسی...
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: فقط در دوره 10 روزه... 29 دی 1404
دو خبر خوش برای یارانهبگیران؛ واریز...
امروز شنبه 29 آذر 1404 قرار است اعتبار کالابرگ خانوار دهکهای چهارم تا هفتم به حساب... 29 آذر 1404
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از...
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه هفتم... 5 تیر 1404



نظرات شما