معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی از افزایش چشمگیر خدمات فنی و تخصصی در میدانهای نفت و گاز خشکی و تدوین برنامهای منسجم برای بازسازی و نوسازی سالانه هفت دستگاه حفاری خبر داد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران ، جهانگیر شجاعی در گفتوگو با خبرنگار شانا درباره اهداف اصلی برنامههای توسعهای این شرکت اظهار کرد: هدف اصلی از تدوین این برنامهها، ارتقای کیفیت خدمات، کاهش زمانهای توقف عملیات و افزایش رضایتمندی کارفرمایان با هدف تحقق برنامههای تولید تکلیفی شرکت ملی نفت ایران است.
وی با بیان اینکه معاونت امور فنی شرکت ملی حفاری ایران از مدیریت خدمات فنی حفاری، مدیریت خدمات ویژه حفاری، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت بازسازی و ارتقای کیفی دستگاههای حفاری تشکیل شده است، افزود: هریک از این مدیریتهای تخصصی نقشی کلیدی در اجرای عملیات حفاری ایفا میکنند.
توسعه زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی به این پرسش که بهرهگیری از فناوریهای هوشمند در طراحی و اجرای چاههای انحرافی به چه سطحی رسیده است، پاسخ داد: سال گذشته با بهرهگیری از فناوریهای نوین، ورود تجهیزات بهروز و بازسازی اساسی تجهیزات و دستگاهها، دستاوردهای قابل توجهی ازجمله افزایش ظرفیت عملیاتی، برداشت بیش از دو هزار متر مغزه برای بهبود مطالعات مخزنی و ارتقای سامانههای انتقال داده حاصل شد.
شجاعی با اعلام اجرای موفق پروژه توسعه نرمافزار بومی انتقال دیتا و با بیان اینکه این پروژه نقش مؤثری در کاهش وابستگی به نرمافزارهای خارجی و افزایش خودکفایی در بخش فناوری اطلاعات داشته است، گفت: ازجمله اقدامهای شاخص در حوزه نوسازی تجهیزات، میتوان به خرید و بهرهبرداری از دو مجموعه
MOT، چهار دستگاه جدید پمپاژ نیتروژن و 10 دستگاه پمپاژ سیمان اشاره کرد که نقش بسزایی در افزایش بهرهوری و راندمان عملیات حفاری داشتهاست.
وی درباره مهمترین اقدامهای این شرکت در زمینه بهکارگیری نیروهای متخصص توضیح داد: با جذب نیروی انسانی متخصص از طریق آزمون سراسری وزارت نفت، تلاش شده است بدنه تخصصی شرکت تقویت و نیروهای جوان و کارآمد به چرخه عملیات وارد شوند.
شجاعی با تأکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بینالمللی در صنعت حفاری تصریح کرد: کاهش ریسک عملیاتی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی امری اجتنابناپذیر است و نگاه توسعهمحور شرکت، مبتنی بر ارتقای مستمر تجهیزات، دانش و منابع انسانی، ما را به سمت تبدیل شدن به یک مدل پیشرو در ارائه خدمات فنی حفاری در سطح منطقه سوق میدهد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
در راستای توسعه همکاریهای آموزشی و انتقال دانش فنی در حوزه صنعت نفت، نخستین دوره... 10 خرداد 1404
بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران به عنوان بزرگترین... 22 اردیبهشت 1404
11 اردیبهشت 1404
مدیر منابع انسانی شرکت ملی حفاری ایران گفت: از سوی اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت... 9 فروردین 1404
با توجه به اهمیت و موارد کاربری هوش مصنوعی در صنعت ، شرکت ملی حفاری ایران در همایش هوش... 3 اسفند 1403
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی گفت: با نوسازی و روزآمدی تجهیزات، روند... 10 بهمن 1403
در دومین روز برپایی پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان، از کتاب... 24 دی 1403
18 دی 1403
نظرات شما