وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بازدید از چند پروژه و مجموعه‌های این وزارتخانه، صبح امروز پنج‌شنبه 26 تیر به استان زنجان سفر و وارد شهر ابهر این استان شد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، احمد میدری در سفر یک‌روزه‌ خود  به استان زنجان، طبق برنامه پیش‌بینی‌شده از چند ساختمان و مرکز مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله بیمارستان و مراکز بهزیستی بازدید خواهد کرد.
 
وی همچنین در جمع کارکنان و مدیران وزارت تعاون و کار در استان حضور می‌یابد.
 
بازدید میدری از بیمارستان شهید سلیمانی ابهر
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولین برنامه سفر خود به استان زنجان از بیمارستان شهید سلیمانی ابهر و ساختمان جدید در حال احداث آن بازدید کرد.
 
بیمارستان (امید ابهر) بیمارستان سردار شهید قاسم سلیمانی، بیمارستانی عمومی وابسته به مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان است. این بیمارستان، فعالیت رسمی خود را از سال 1383 آغاز کرده است.

لینک کوتاه
وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی احمد میدری