عضو هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید از پرداخت 5 همت تسهیلات کارآفرینی و اشتغال در سال گذشته خبرداد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی- محمد جباری، عضو هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق کارآفرینی امید در سال‌های گذشته در عرصه کارآفرینی به ویژه در مناطق محروم و کم توان کشور تمرکز کرده است.
 
وی گفت: در این زمینه نقش زیادی را در حمایت از مشاغل خانگی در مناطق توسعه نیافته و مناطق محروم کشور داشته است و این تلاش در سال گذشته با عزم همیشگی ادامه داشت و میزان تسهیلات داده شده در سال گذشته افزایش داشته باشد.
 
جباری اظهار کرد: عدد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در سال گذشته به ویژه در شش ماهه دوم سال با جهش مناسبی رو‌به‌رو شد و توانستیم بیش از 5 همت تسهیلات در شش ماهه دوم سال اعطا کنیم.
 
وی گفت: تسهیلات عمدتاً در حوزه کارآفرینی بودند و ضریب تاثیر تسهیلات با نتایجی که همکاران ما به شکل آماری گرفتند نتایج قابل قبولی بوده است.
 
عضو هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید گفت: در سال جدید هم تلاش توسط همکاران در صندوق کارآفرینی امید ادامه دارد و امسال اولویت‌های جدیدی به فعالیت‌ها اضافه خواهیم کرد از جمله تمرکز در حوزه رفع ناترازی انرژی و کمک به نوسازی ناوگان تاکسی‌ها و اتوبوس‌های شهری و بین شهری از تلاش‌هایی هست که امسال صندوق تمرکز ویژه‌ای دارد.

لینک کوتاه
تسهیلات کارآفرینی و اشتغال صندوق کارآفرینی