وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در شورای عالی سیاست‌گذاری دومین همایش بین‌المللی اقتصاد و تعاونی که شهریور سال جاری برگزار می‌شود بر حفظ تعاونی‌های خرد تاکید کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، احمد میدری گفت: نباید اجازه دهیم تعاونی، های خرد و کوچک دچار مشکل شوند.
 
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: حمایت از تعاونی‌های خرد و گشودن راه به بازارهای صادراتی جدید در دستور کار است.
 
 میدری بر سابقه تعاون در تمدن ایران تاکید کرد و گفت: نحوه حمایت از تولیدکنندگان و تعاونی‌ها باید به گونه ای باشد که تعاونی‌های خرد از آسیب‌ها در امان بمانند.
 
 وزیر تعاون،با اشاره به نقش تفکر تعاونی در تمدن،فرهنگ ایرانی و متون قدیمی گفت: برخی از ابتکارات در حوزه تعاون مختص ما ایرانی هاست. مثلا تاکسی‌های خطی را فقط در ایران می‌بینیم و این موضوع سابقه‌ای طولانی دارد.

لینک کوتاه
بازارهای صادراتی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

اخبار مرتبط

من نهنگم و عمانم آرزوست

من نهنگم و عمانم آرزوست

مولانا جلال‌الدین هشت صد سال پیش، هستی بزرگ خود را به نهنگ و بستر رشد را به دریای عمان... 9 خرداد 1404

نظرات شما