قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش اندک دلار و کاهش بازده اوراق قرضه آمریکا، افزایش یافت.

به گزارش نسیم اقتصاد، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از کاهش بیش از یک درصدی روز گذشته، در معاملات روز جاری 0.5 درصد افزایش یافت و به 3314 دلار و 19 سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، 0.4 درصد افزایش یافت و به 3313 دلار و 20 سنت رسید.
 
شاخص دلار آمریکا پس از افزایش چشمگیری که روز گذشته داشت، 0.1 درصد کاهش یافت و طلا را که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی جذاب‌تر کرد.
 
با نگرانی‌ها در مورد افزایش بدهی دولتی جهانی که هفته گذشته بازده اوراق قرضه را افزایش داد، بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا کاهش یافت.
 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یکشنبه، تهدید خود برای اعمال تعرفه‌های 50 درصدی بر واردات کالا از اتحادیه اروپا در ماه آینده را لغو کرد و مهلت 9 جولای را برای مذاکرات تعیین کرد. این امر باعث افزایش ریسک‌پذیری در بازارهای مالی گسترده‌تر شد.
 
داده‌ها نشان داد که اعتماد مصرف‌کننده آمریکایی به پنج ماه کاهش متوالی پایان داد و در  ماه مه، در بحبوحه آتش‌بس جنگ تجاری بین واشنگتن و پکن، بهبود یافته است.
 
«نیل کاشکاری»، رئیس بانک فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سه‌شنبه، خواستار ثابت نگه داشتن نرخ بهره تا زمان روشن شدن چگونگی تاثیر تعرفه‌های بالاتر بر تورم شد. سرمایه‌گذاران برای کسب سرنخ‌هایی درباره نرخ بهره، منتظر گزارش شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی آمریکا هستند که قرار است روز جمعه منتشر شود.
 
طبق گزارش رویترز، داده‌های روز سه‌شنبه گمرک سوئیس نشان داد که واردات طلا از آمریکا به سوئیس در آوریل، پس از حذف فلزات گرانبها از تعرفه‌های واردات آمریکا، به بالاترین سطح ماهانه از  سال 2012 رسید.
 
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 0.1 درصد کاهش،  به 33 دلار و 27 سنت رسید، هر اونس پلاتین با 0.6 درصد افزایش، به 1085 دلار و 97 سنت رسید و هر اونس پالادیوم با 0.1 درصد کاهش، به 977 دلار و 9 سنت رسید.

لینک کوتاه
طلای جهانی کاهش قیمت دلار

اخبار مرتبط

طلای جهانی کاهش یافت

طلای جهانی کاهش یافت

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، با خوش‌بینی به مذاکرات تجاری احتمالی... 17 اردیبهشت 1404

طلای جهانی کاهشی شد

طلای جهانی کاهشی شد

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، در پی افزایش بازده اوراق خزانه‌ آمریکا و... 20 فروردین 1404

نظرات شما