به گزارش نسیم اقتصاد، روز گذشته، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش «روز اقتصاد علامه» در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی کرد و گفت:
 
 دانشجویان در حوزه اقتصاد یا روی اقتصاد خرد تمرکز می‌کنند، که رفتار بنگاه‌ها و افراد را بررسی می‌کند، یا اقتصاد کلان مانند تورم، بیکاری و رشد اقتصادی را تحلیل می‌نمایند.
 
اقتصاد صنعتی نیز به درک تحولات بخش‌های خاص مانند صنعت دارویی، خودرو و نساجی کمک می‌کند. اقتصاد صنعتی پلی میان اقتصاد خرد و کلان است. تحلیل‌های کمّی ما نشان می‌دهد نرخ بیکاری در فارغ‌التحصیلان رشته اقتصاد کمتر است.
 
 دانشگاه علامه پرچمدار رویکرد عدالت‌خواهانه در اقتصاد است و به مسائل روز و تحلیل‌های بخشی اهمیت می‌دهد، که این رویکرد انگیزه و تعامل دانشجویان با دنیای واقعی را افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه
اقتصاد صنعتی اقتصاد خرد و کلان دانشگاه علامه