مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: امسال خبرهای خوشی از شرکت نفت مناطق مرکزی خواهیم داشت.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نفت مناطق مرکزی ایران؛ حمید بورد امروز (جمعه 19 اردیبهشت ماه) در نشست خبری با خبرنگاران در نمایشگاه بین المللی نفت تهران با تشریح مهمترین طرح های شرکت ملی نفت ایران به پروژه های تولید نفت مناطق مرکزی اشاره کرد که در سال جاری به تولید می رسند. 
 
در این ارتباط مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با اشاره به پروژه‌های مهم این شرکت در سال جاری گفت: 
طرح توسعه تکمیلی میدان دی با هدف افزایش تولید دو و نیم میلیون متر مکعب، توسعه میدان توس که برای اولین بار به بهره‌برداری خواهد رسید و توسعه میدان خارتنگ از پروژه‌های مهم این شرکت هستند که برای تولید در سال جاری برنامه ریزی شده است. 
 
پیمان ایمانی افزود: هدف تولید اولیه میدان توس 3 میلیون متر مکعب در روز است که قابلیت افزایش تا 5 میلیون متر مکعب در روز را دارد. 
 
وی گفت: فاز اول توسعه میدان خارتنگ با  پیش بینی تولید 10 میلی‌متر مکعب در روز از دیگر طرح های این شرکت است که در سال آینده به تولید می رسد اما در تلاش هستیم تا یک یا دو حلقه چاه را در سال جاری با نتیجه برسانیم. 
 
مدیرعامل نفت مناطق مرکزی افزود: تاسیسات فرآورشی پایین دستی این سه میدان در دست اقدام می باشد که به محض به تولید رسیدن چاه‌ها مشکلی بابت فراوش، تصفیه و انتقال گاز نداریم. 
 
وی یادآور شد: علاوه بر موارد پیش گفته، پروژه‌های تاسیساتی را نیز در برنامه داریم از جمله ایستگاه تقویت فشار میدان هما که قبل از زمستان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید. 
 
پیمان ایمانی در پایان خاطر نشان کرد: مرکز تفکیک تابناک از دیگر پروژه‌های در دست اجراست که هم کیفیت تولید گاز و هم مشکل افت فشار گاز انتقالی به پالایشگاه پارسیان برطرف خواهد شد و می‌توانیم 2 تا 3 میلیون متر مکعب از تابناک افزایش تولید داشته باشیم.

لینک کوتاه
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نفت مناطق مرکزی ایران

اخبار مرتبط