استاندار خوزستان با حضور در مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان، از دستاوردهای این مجموعه در حوزه‌های تولید، خودکفایی، محیط‌زیست و مسئولیت‌های اجتماعی بازدید و ارزیابی به عمل آورد.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط‌عمومی پتروشیمی شهید تندگویان، در جریان این بازدید، رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مجتمع، به چالش‌های ناشی از سیاست‌های وارداتی اشاره کرد و گفت: صدور بی‌رویه مجوزهای واردات محصولات PET و نخ POY، موجب انباشت تولیدات داخلی و کاهش مزیت رقابتی محصولات ایرانی شده است.

امین ملک‌زاده با اشاره به اهتمام جدی پتروشیمی شهید تندگویان به توسعه پایدار و حفاظت از محیط‌زیست، از اجرای پروژه‌های مهم محیط زیستی خبر داد و گفت: تا امروز بیش از 400 میلیارد تومان به همراه 4 میلیون یورو برای اجرای پروژه‌های محیط زیستی مجتمع هزینه شده و برای سال جاری نیز 700 میلیارد تومان به‌علاوه 17 میلیون یورو بودجه به این حوزه اختصاص‌یافته است.

رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان در ادامه به پروژه تصفیه پساب صنعتی، بازیافت آب کولینگ‌تاورها و پروژه Blowdown اشاره و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها نقش مهمی در کاهش مصرف آب، جلوگیری از آلودگی منابع زیست‌محیطی و افزایش بهره‌وری منابع دارند و اجرای آن‌ها نشانه‌ای روشن از حرکت پتروشیمی شهید تندگویان به‌سوی یک صنعت پاک و مسئولانه است.

در پایان این بازدید، دکتر موالی‌زاده استاندار خوزستان ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته، قول پیگیری مشکلات مطرح‌شده از طریق وزارتخانه‌های ذی‌ربط را داد و بر لزوم حمایت هماهنگ دولت از واحدهای تولیدی راهبردی و صادرات محور تأکید کرد.

لینک کوتاه
واردات محصولات PET تولیدات داخلی پتروشیمی شهید تندگویان

اخبار مرتبط