معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از حفر و تکمیل چهار حلقه چاه نفت در هفته نخست سال نو توسط ناوگان حفاری این شرکت در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور خبر داد .

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، حمید رضا شفیعی مکوند روز یکشنبه ( 10 فروردین 1404 ) در توضیح بیشتر دراین باره گفت: با وجود تعطیلات سال نو دکل های حفاری شرکت به لحاظ ماهیت کار و تبعات ناشی از وقفه در عملیات در تمام ساعات شبانه روز و فصول سال در راستای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت و درجهت نگهداشت و افزایش تولید در حال فعالیت می باشند .

وی گفت: ناوگان عملیاتی شرکت از ابتدای فروردین تا هشتم این ماه با بکارگیری دستگاه های حفاری 51 ، 86 و 93 فتح به ترتیب چاه شماره 130 در میدان نفتی بی بی حکیمه ، چاه شماره 359 در میدان نفتی اهواز و چاه شماره 163 در میدان نفتی مارون در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب را تکمیل و تحویل شرکت های بهره برداری نفت وگاز گچساران، کارون و مارون داده است.

وی افزود: همچنین با کاربست دستگاه حفاری 85 فتح عملیات حفاری چاه شماره 05 در میدان نفتی جفیر در حوزه فعالیت شرکت نفت و گاز اروندان تکمیل نهایی و برای بهره برداری تحویل کارفرما گردید .

شفیعی مکوند با اشاره به اینکه از شمار چاه های تکمیل شده یک حلقه توسعه ای / توصیفی و سه حلقه تعمیری بوده است ، اظهار کرد: متراژ حفاری دراین مدت دو هزارو 359 متر به ثبت رسید و این در حالی است که هم اکنون 17 دکل حفاری در موقعیت های عملیاتی در مراحل جابجایی قرار دارد .

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات کارکنان سختکوش شرکت و تبریک عید سعید فطر و سال نو گفت : ناوگان حفاری شرکت هم اکنون با 64 دستگاه حفاری فعال همسو با عملیات حفاری کلیه خدمات فنی و ویژه را به صورت یکپارچه به شرکت های کارفرما ارائه می دهد.

لینک کوتاه
شرکت ملی حفاری ایران

اخبار مرتبط

نظرات شما