مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد وثوق گستر، در نشست خبری امروز، با اشاره به دستاوردهای مهم شرکت، از افتتاح شعب جدید در سراسر کشور و توسعه ابزارهای نوین برای ارائه خدمات به مودیان مالیاتی خبر داد. وی اعلام کرد که شرکت وثوق گستر به عنوان یکی از سه شرکت برتر در همایش ملی سامانه مودیان معرفی شد.

به گزارش نسیم اقتصاد، خسرو سرپیـری، از فعالیت‌های این شرکت در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و مراحل اخذ مجوز برای فعالیت به عنوان شرکت معتمد مالیاتی سخن گفت و در ابتدای سخنان خود با اشاره به ماده 26 قانون پایانه‌های فروشگاهی، توضیح داد: طبق این قانون، شرکت‌هایی به منظور تسهیل فرآیندهای مالیاتی و ارسال اطلاعات به سامانه‌های مربوطه باید تشکیل شوند.
 
مدیرعامل شرکت وثوق گستر توسعه فردا، افزود: مجموعه هلدینگ بهسازان فردا از سال 1401 تحقیقات خود را آغاز کرده و در اردیبهشت 1402 موفق به دریافت موافقت اصولی برای تأسیس شرکت معتمد از سازمان مالیاتی و وزارت اقتصاد شد. این فرایند با تشکیل هیئت مدیره و آغاز فعالیت رسمی شرکت در شهریور 1402 به مرحله اجرا درآمد.
 
وی با اشاره به پیچیدگی فرایند اخذ مجوز برای شرکت‌های معتمد مالیاتی، اظهار کرد: دریافت مجوز تی‌اس‌پی (تراست سرویس پرووایدر) نیازمند تشکیل کنسرسیوم است، چرا که هیچ شرکتی به تنهایی نمی‌تواند این مجوز را دریافت کند. تجربه من در این زمینه به سال 1392 برمی‌گردد که در سازمان مالیاتی برای برون‌سپاری خدمات مالیاتی و مشاغل درگیر بودم.
 
سرپیـری با بیان مراحل اخذ مجوز این شرکت، افزود: در تاریخ اول آبان 1402 درخواست صدور مجوز از سازمان مالیاتی ارسال شد و پس از سه دوره ممیزی، در نیمه اسفند 1402، پیام صدور مجوز از سامانه مجوزها دریافت کردیم. به این ترتیب، شرکت وثوق گستر به عنوان نهمین شرکت معتمد مالیاتی کشور شناخته شد.
 
وی در ادامه توضیح داد: شرکت وثوق گستر توسعه فردا از زمان ثبت نام در سامانه مالیاتی، به عنوان یک سرویس‌دهنده رسمی معرفی شد و مودیان می‌توانند از خدمات این شرکت برای تسهیل فرآیندهای مالیاتی خود استفاده کنند.
 
مدیرعامل وثوق گستر توسعه فردا با اشاره به قانون تسهیل که در تاریخ 1/10/1402 تصویب شد، گفت: این قانون تمام مودیان مالیاتی را مشمول قانون پایانه‌های فروشگاهی قرار می‌دهد. طبق این قانون، شرکت‌های معتمد مسئول تسهیل فرآیندهای مالیاتی برای تمام مودیان هستند، به جز افراد حقیقی که سقف فروش برای آن‌ها تعیین شده است. این شرکت در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود، به تسهیل فرآیندهای مالیاتی کمک کند و خدمات بهتری به مودیان ارائه دهد.
 
افتتاح شعب جدید توسعه اعتماد وثوق گستر فردا در سراسر کشور

 
مدیرعامل شرکت وثوق گستر توسعه فردا، اعلام کرد: این شرکت با دریافت مجوز فعالیت خود از سازمان مالیاتی و آغاز رسمی فعالیت‌ها در آبان 1402، موفق به ایجاد تغییرات مثبت در روند ارائه خدمات به مودیان مالیاتی شده است. از زمانی که مجوز خود را دریافت کردیم، شرکت توانست در رتبه‌بندی‌های مالیاتی به جایگاه‌های قابل توجهی دست یابد و حتی در برخی شاخص‌ها جزو سه شرکت برتر قرار گیرد.
 
وی با اشاره به سابقه فعالیت خود در زمینه دریافت مجوز تی‌اس‌پی از سال 1401، گفت: اولین مجوز تی‌اس‌پی برای این شرکت در فروردین 1401 صادر شد و از آن زمان تلاش‌ها برای توسعه خدمات در سطح کشور آغاز شد.
 
سرپیـری در ادامه توضیح داد: برخلاف دیگر شرکت‌ها که معمولاً در تهران متمرکز هستند، شرکت وثوق گستر توسعه فردا هدف خود را گسترش خدمات به مناطق مختلف کشور قرار داد. ما در خرداد ماه 1402 اولین شعبه خود را در استان البرز افتتاح کردیم و سپس شعبه شمال غرب را در استان‌های البرز، قزوین، زنجان و گیلان راه‌اندازی کردیم. براساس استراتژی منطقه‌ای، کشور را به 9 منطقه تقسیم کردیم و در هر منطقه شعبه‌ای افتتاح کردیم. هدف ما این است که طی سه سال آینده این شعب را به شعب استانی تبدیل کنیم.
 
مدیرعامل شرکت وثوق گستر با بیان اینکه میز خدمت در ادارات کل امور مالیاتی استان‌ها راه‌اندازی شد، افزود: از تیرماه 1402، با راه‌اندازی 22 میز خدمت در 22 استان، خدمات مالیاتی را به مودیان در سراسر کشور ارائه می‌دهیم. این میزهای خدمت به ویژه در مراکز استان‌ها فعال هستند و تسهیل فرآیندهای مالیاتی را برای مودیان فراهم می‌کنند.
 
سرپیـری با اشاره به افتتاح شعبه‌های جدید این مجموعه، گفت: آخرین شعبه‌ای که افتتاح کردیم در آبان ماه 1402 بود که شعبه جنوب شرق در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان بود که با مرکزیت زاهدان فعالیت خود را آغاز کرد. شرکت به سرعت در حال توسعه خدمات خود در نقاط مختلف کشور است و در آینده نزدیک شاهد رشد بیشتر فعالیت‌های این شرکت خواهیم بود.

لینک کوتاه
توسعه اعتماد وثوق گستر شرکت برتر خدمات مالیاتی