مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران در راستای تحقق الزامات زیست محیطی و با هدف حفظ بوم سازگان (اکوسیستم) آب، خاک و هوا ، 13 مجموعه کنترل پسماند را در موقعیت استقرار دکل های حفاری بکارگیری کرده است.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهدی شریفی رئیس اداره کنترل پسماند حفاری مدیریت سیالات شرکت روز شنبه (18 اسفندماه 1403) با گرامیداشت هفته منابع طبیعی، در بیان عملکرد این واحد خدماتی در پشتیبانی از عملیات حفاری، گفت: در کنترل پسماندهای سیالات حفاری در زمان حاضر از روش تثبیت و پایدارسازی کنده ها برای کنترل آلودگی ها استفاده می شود .
 
وی با اشاره به اهمیت تثبیت کنده های حفاری در کاهش آلاینده های زیست محیطی، افزود: در سال جاری حجم کنده های تثبیت شده حفاری، 26 هزار و 444 متر مکعب بوده است که این میزان در قیاس با سال قبل دو هزار و 701 متر مکعب افزایش دارد.
 
شریفی مهمترین کارفرمای شرکت ملی حفاری در این زمینه را شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب عنوان و اظهار کرد: از دیگر وظایف این بخش پاکسازی چاه های مناطق نفت خیز از مشتقات نفتی و تحویل آن به شرکت های بهره بردار است .
 
رئیس اداره کنترل پسماند حفاری مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری ایران، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 85 حلقه چاه نفت پاکسازی کامل و مشتقات نفتی آن جمع آوری گردیده است و شمار چاه ها در سال گذشته نیز همین تعداد گزارش شده بود.
 
وی به عملیات تصفیه پساب صنعتی ناحیه کارون اشاره داشت و افزود: حجم پساب تصفیه شده در سال 1402 مقدار 13 هزار و 728 متر مکعب بود که امسال این رقم به 18 هزار و 434 متر مکعب افزایش یافت.
 
شریفی همچنین میزان پساب تصفیه شده و برگشتی عملیات حفاری را در سال 1402 به میزان 159 هزار و 649 متر مکعب و در سال 1403 مقدار 164 هزار و 858 متر مکعب عنوان و اظهارکرد: آب تصفیه شده مجدد در چرخه عملیات حفاری مورد استفاده می گیرد.

لینک کوتاه
شرکت ملی حفاری ایران هفته منابع طبیعی

اخبار مرتبط