نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری تمامی دستگاه های اجرایی را به استثناء برخی از دستگاه های خدماتی و نظامی موظف کردند ساعات کاری خود را در 5 روز هفته بین شنبه تا چهارشنبه تنظیم کنند، بنابراین در صورت تائید شورای نگهبان با این لایحه، پنجشنبه ها تعطیل رسمی خواهد شد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، در نشست علنی امروز- چهارشنبه 15 اسفندماه- مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (87) قانون مدیریت خدمات کشوری (کاهش ساعت کار اداری) در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و ایرادات شورای نگهبان در تبصره 3 و 4 این لایحه رفع شد.
در راستای رفع ایراد شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی نظام، تبصره 3 بدین شرح اصلاح شد که بر این اساس، تمامی دستگاه های اجرائی اعم از ستادی و استانی، به استثنای واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی و بخش عملیاتی واحدهای خدمات رسانی از قبیل بانکها، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمارستانها، مراکز بهداشتی- درمانی و اماکن ورزشی، موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته از روز شنبه تا چهارشنبه تنظیم نمایند. فهرست کامل بخش عملیاتی واحدهای خدمات رسانی و استثنائات موضوع این تبصره ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
در راستای رفع ایراد شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام، نمایندگان تبصره 4 این لایحه را اصلاح کردند که بر این اساس، در تمامی قوانین و مقرراتی که از مبنای 44 سـاعت کـار در هفتـه و 176 ساعت کار در چهار هفته متوالی استفاده شده است؛ از جملـه قـانون کـار مصوب 1369/08/29 مجلس شورای اسلامی با اصلاحات و الحاقات بعدی، از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به ترتیب به 40 ساعت در هفته و 160 ساعت کار در چهار هفته متوالی اصلاح می شود. کاهش ساعات کاری، موجب کـاهش حقوق و دستمزد و مزایـای قـانونی کارکنـان موضـوع ایـن تبصـره نمی گـردد. قراردادهای خصوصی که تا پیش از تصویب این قانون منعقد شده است تا پایان مدت قرارداد مشمول حکم این تبصره نمی باشد. اجـرای حکـم ایـن تبصـره در خصوص دستگاههایی که مستقیماً تحت نظر مقام معظم رهبری است منـوط بـه اذن معظمٌ له می باشد.
این لایحه می بایست بار دیگر به تائید شورای نگهبان برسد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی را مدیریت... 19 آبان 1403
فروش خانه در ترکیه طی ماه سپتامبر 37.3 درصد افزایش یافت و بیشترین میزان فروش در استانبول... 27 مهر 1403
به گفته رئیس کل بانک مرکزی، مذاکره برای ایجاد کانال مالی مشترک، به عنوان محور اصلی... 9 مهر 1403
رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تشدید بارشها در شمال کشور... 27 شهریور 1403
زلزله صبح امروز آمل خسارتی نداشت. 17 شهریور 1403
مرکز رصد جمعیت کشور اعلام کرد: استان گیلان با نرخ 7.4 در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و... 11 شهریور 1403
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران خدمات نوین این بانک به جامعه پزشکی کشور را در دهمین... 30 خرداد 1403
رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: اتاق های بازرگانی به طور کلی با افزایش تعطیلات آخر هفته به... 23 خرداد 1403
نظرات شما