از طریق هنر، میتوان آسیبهای اجتماعی را کاهش...
رییس شورای اسلامی شهر اراک گفت:ما در شورای شهر تلاش کردیم شهرداری اراک...8 اسفند 1403
نشست مشترک رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با جعفر عباسپور رئیس مرکز نوسازی اداری و توسعه سرمایه انسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی و احمد خرم رئیس امور ساختارهای سازمانی سازمان اداری و استخدامی برگزار شد.
به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، نشست مشترک احسان عسکری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان با جعفر عباسپور رئیس مرکز نوسازی اداری و توسعه سرمایه انسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی و احمد خرم رئیس امور ساختارهای سازمانی سازمان اداری و استخدامی برگزار شد.
این جلسه در پی دیدار مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و رئیس سازمان اداری و استخدامی و پیگیری موضوعات مطرح شده برگزار شد.
بازنگری ساختار و تشکیلات و افزایش پست سازمانی ادارات کل استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظرات شما