مهدی حیدری، اقتصاددان در رویداد بزرگ فینشورتک گفت: با بررسی مشکلات و چالش‌های سامانه‌های مختلف در کشور و مقایسه آنها با سیستم‌های دیگر کشور‌ها بیان کرد: چندین سامانه مانند سامانه ثنا، سخا و فنحاب و… در کشور داریم که این سامانه‌ها به صورت جداگانه عمل می‌کنند و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در احراز هویت و دسترسی به اطلاعات می‌شود.

به گزارش نسیم اقتصاد، مهدی حیدری، اقتصاددان در رویداد بزرگ فینشورتک گفت: با بررسی مشکلات و چالش‌های سامانه‌های مختلف در کشور و مقایسه آنها با سیستم‌های دیگر کشور‌ها بیان کرد: چندین سامانه مانند سامانه سنا، سخاوت و ملک و… در کشور داریم که این سامانه‌ها به صورت جداگانه عمل می‌کنند و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در احراز هویت و دسترسی به اطلاعات می‌شود.

حیدری همچنین با اشاره به ضعف رگولاتور‌های داخلی به مقایسه آنها با رگولاتور‌های خارجی مانند SEC آمریکا پرداخت و گفت: این رگولاتور برای نظارت بر شرکت‌ها از کارمندان مخفی استفاده می‌کند. مدیران این شرکت‌ها نباید به مردم دروغ بگویند و نباید از اطلاعات نهانی سوءاستفاده کنند.

حیدری افزود: وجود یک سامانه واحد و منسجم می‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند و نظم اجتماعی را حفظ کند. به نظرم اگر رگولاتور‌ها به درستی عمل کنند، شهروندان می‌توانند با اطمینان بیشتری تصمیم‌گیری کنند و ریسک‌های مالی را کاهش دهند.

حیدری تاکید کرد: در فضایی که رگولاتور به درستی عمل می‌کند، شهروندان می‌توانند با اطمینان بیشتری در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری فعالیت کنند.


لینک کوتاه
رگولاتور‌های داخلی اقتصاددان سامانه سنا

اخبار مرتبط