از ابتدای سال آبی تا کنون ورودی مخازن کل معادل 7 میلیارد 420 میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با سال گذشته این عدد به 8 میلیارد 940 می‌رسید که نشان دهنده کاهش 17 درصدی ورودی سدها است.

به گزارش نسیم اقتصاد، از ابتدای سال آبی (مهر ماه) تا 27 بهمن ماه میزان ورودی مخازن کل معادل 7 میلیارد 420 میلیون متر مکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته این عدد به 8 میلیارد 940 می‌رسید که نشان دهنده کاهش 17 درصدی ورودی سدها است.
 
خروجی سدها با 9 میلیارد و 890 میلیون متر مکعب نسبت به سال گذشته افزایش 5 درصدی را نشان می‌دهد زیرا در مدت زمان مشابه خروجی سدها به 9 میلیارد و 470 میلیون متر مکعب می‌رسید.
 
حجم آب موجود مخازن اکنون 22 میلیارد و 70 میلیون متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل 21 میلیارد و 630 میلیون متر مکعب بوده که نشان دهنده رشد 2 درصدی است.
 
همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور 43 درصد و 57 درصد مخازن سدها خالی است.
 
ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور تا 26 بهمن ماه معادل 77.1 میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (132.9 میلیمتر) 42 درصد کاهش و نسبت به مدت زمان مشابه سال آبی گذشته (78.5 میلیمتر) 2 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

لینک کوتاه
کاهش مخازن سدها

اخبار مرتبط

نظرات شما