معاون وزیر نیرو از رشد 13 برابری ظرفیت نیروگاه‌های کشور خبر داد و گفت: تولید و مصرف برق در کشور 10 برابر شده که میانگین جهانی 2.1 است.

به گزارش نسیم اقتصاد، یزدان رضایی معاون وزیر نیرو امروز (دوشنبه، 15 بهمن) در نشست خبری با اشاره به اینکه گذر از چالش‌های زیر ساختی با استفاده از نخبگان و متخصصان داخلی با استفاده از جلب مشارکت خصوصی و جلب مشترکان این حوزه است، گفت: جلب سرمایه‌گذاری از طریق شور از مهمترین برنامه‌های این حوزه است که محوریت توسعه پایدار در سر لوحه در دولت چهارده قرار دارد.
 
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه 175 طرح به جمعیت روستایی و شهری به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: با هدف پایدارسازی خدمات برق برای جمعیت شهری و روستایی کشور و آبرسانی به بیش از 2 میلیون و 675 هزار نفر از جمعیت شهری و یک میلیون و سیصد و هزار نفر جمعیت روستایی علاوه بر این بهره برداری کامل از 25 پروژه جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب می‌باشد.
 
رضایی ادامه داد: راه اندازی 6741 شبکه آبیاری و زهکشی بخش دیگری از این پروژه در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌آید، همچنین تولید و مصرف برق در کشور 10 برابر شده که میانگین جهانی 2.1 است.
 
به گفته وی ظرفیت مصوبه نیروگاهی در ابتدای انقلاب 7 هزار مگاوات بوده است که با رشد 13 برابری به 95 هزار مگاوات رسیده است در حالی که رشد جمعیت 2 و نیم برابر بوده است در حالی که میانگین ظرفیت منصوبه نیروگاه در جهان 4.5 بوده است.
 
رضایی ادامه داد: 59 هزار روستا از خدمات برقی برخوردارند و می‌توان گفت 100 درصد دسترسی به برق وجود دارد و میانگین دسترسی به برق در بخش شهری 98 و در بخش روستایی 87 درصد است که بر اساس آمارهای رسمی منتشره بین‌المللی میانگین دسترسی به خدمات برق در جهان در بخش شهری 97 درصد و در بخش روستایی کمتر از 84 و نیم درصد است.

لینک کوتاه
تولید و مصرف برق ایران رشد ظرفیت نیروگاهی

اخبار مرتبط

نظرات شما