آخرین جزئیات روند انتقال اوراق بهادار متوفیان به وراث اعلام شد
بیش از 5 هزار و 230 پرونده انتقال اوراق بهادار متوفیان به وراث از 16 آبان سال جاری تا 26 دی در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه ثبت شده است.
ترابی افزود: این خدمت جدید سپرده گذاری مرکزی با استقبال خوب عموم ذینفعان رو به رو شده به طوری که از 16 آبان سال جاری تا 26 دی ماه تعداد 5237 پرونده انتقال اوراق بهادار متوفیان به وراث در این درگاه ثبت شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر تشکیل پرونده انتقال اوراق بهادار متوفیان به وراث صرفاً از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه توسط فردی از ورثه که سجامی باشند به راحتی یک خرید اینترنتی در هر زمان از شبانه روز و هفت روز هفته امکانپذیر است و هیچ درخواستی از سوی دفاتر پیشخوان دولت و… در این شرکت ثبت نمیشود. همچنین مرکز تماس تخصصی سپرده گذاری مرکزی (1569) نیز در هر مرحله از ثبت درخواست آماده راهنمایی است.
معاون حقوقی شرکت سپرده گذاری مرکزی درباره اینکه آیا تقسیم سهام عدالت متوفیان نیز از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه صورت میپذیرد و آخرین وضعیت تقسیم سهام عدالت متوفیانی که پس از اول مرداد ماه 1399 فوت شدهاند چیست، گفت: خیر، تقسیم و انتقال سهام عدالت متوفیان همانند گذشته از طریق دفاتر فعال شرکتهای کارگزاری و همچنین شعب منتخب بانک به شرح مندرج در تارنمای شرکت سپرده گذاری امکانپذیر است. به همین دلیل ذینفعان میبایست از ثبت درخواست جهت تشکیل پرونده انتقال سهام عدالت متوفیان در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه خودداری کنند و جهت تقسیم سهام عدالت متوفیانی که پیش از اول مرداد ماه 1399 فوت شدهاند به مراکز منتخب این خدمت مراجعه کنند. از آنجایی که تقسیم سهام عدالت متوفیان پس از اول مرداد ماه 1399 دارای ظرافتها و پیچیدگیهایی از جمله مباحث مالیات بر ارث است این شرکت در نظر دارد تا ضمن انجام مذاکرات و رایزنیهای لازم زیرساخت تقسیم سهام عدالت این دسته از متوفیان را با کمترین مراجعه حضوری وراث فراهم کند که به محض ایجاد این امکان مراتب را به اطلاع عموم میرساند.
ترابی در خصوص توصیه به ذینفعان تشکیل پرونده انتقال سهام متوفی نیز تصریح کرد: پیشنهاد میشود یک نفر از ورثه که سجامی است به نمایندگی از کلیه وراث مدارک را جمع آوری و متعاقباً اقدام به تشکیل پرونده انتقال اوراق بهادار متوفی نماید. همچنین از تشکیل پروندههای موازی برای یک متوفی خودداری شود. همچنین ضروری است در کلیه مراحل مدارک را به درستی بارگذاری شود و در صورت نیاز به راهنمایی از خدمات تلفنی شرکت سپرده گذاری مرکزی (1569) استفاده کنند تا درخواستهای واصله با نهایت دقت و در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد.
️ مدیرعامل پتروشیمی تندگویان گفت:امسال بزرگترین اورهال در تاریخ پتروشیمی تندگویان را انجام دادیم/ بدنبال توسعه واحدها و تکمیل ظرفیت هستیم
سیدرضا قاسمی شهری مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان اظهار داشت: بزرگترین اورهال در تاریخ پتروشیمی تندگویان را در 45 روز انجام دادیم و در این مدت تولید نداشتیم.
وی در ادامه گفت: به دلیل نبود خوراک که از طرف پتروشیمی بوعلی برای پتروشیمی تندگویان تأمین نشد در دو نوبت توقف تولید داشتیم که این مشکلات نیز برطرف شد.
مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان در ادامه افزود: افزایش چندین برابری نرخ یوتیلیتی موجب شد که حاشیه سود تندگویان از 18 درصد به 6 درصد کاهش پیدا کند که الحمدلله لغو آن دو مصوبه باعث شد پتروشیمی تندگویان در مسیر خوبی قرار بگیرد و همچنین با انجام برخی تلاش ها و اقدامات عقب نماندیم و اجازه ندادیم حقوق سهامداران تضعیف شود.
قاسمی بیان داشت: همانطور که میدانید کاتالیست این شرکت عمرش به پایان رسیده بود و آلمانی ها به ما تحویل نمیدادند و اگر دانش بنیان ها کاتالیست را بموقع تحویل نمیدادند عملا فاز 2 تندگویان از سرویس خارج میشد.
وی عنوان کرد: امروز تندگویان یک شرکت تازه نفس است و الحمدلله دیگر دغدغه تولید و مشکلات فنی را نداریم و تمام تمرکز را بر توسعه واحدها بکار گرفته ایم و همچنین امیدوار هستیم تا پایان سال رکورد سال قبل رو شکست بدهیم.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
واریز ویژه یلدایی برای وراث سهام عدالت/...
به گفته دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افرادی که شب یلدا یک فرصتی وجود دارد که... 22 آذر 1403
وراث سهام عدالت بخوانند/ زمان واریز سود...
دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: پرداخت سود سهام عدالت متوفیان... 13 تیر 1403
خبر مهم برای وراث سهام عدالت | این افراد در...
در این میان برخی از وراث نتوانستند سود سهام عدالت متوفی را دریافت کنند که در این باره... 11 فروردین 1403
نظرات شما