تنها در شش ماه نخست دولت چهاردهم 6 مجوز تولید بار اول با برآورد 1250 میلیارد تومان از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری دریافت شده که ارزش قراردادهای تولید بار اول شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب را به 4 هزار میلیارد تومان خواهد رساند.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، ابراهیم پیرامون، در این خصوص گفت: این مجوزها شامل لولههای جداری و جریانی، سیالات حفاری، تجهیزات آزمایشگاههای شیمیایی و سامانه لایروبی، بازیافت و زیست پالایی لجنهای نفتی میباشند که بومیسازی آنها نقشی اساسی در پایداری تولید دارد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب، همچنین از انعقاد 13 قرارداد تولید باراول به ارزش 1900 میلیارد تومان و صدور 12 مجوز جدید قرارداد تولید بار اول از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به ارزش 2215 میلیارد تومان خبر داد که با این احتساب ارزش قراردادها و مجوزهای صادر شده حوزه قراردادی قانون جهش تولید دانشبنیان مناطق نفتخیز جنوب به بیش از 4000 میلیارد تومان خواهد رسید.
وی این رویکرد و اقدامات را در راستای تداوم نگاه ویژه این شرکت به توسعه اقتصاد دانشبنیان کشور و رفع مشکلات پیچیده فراروی تولید با اتکای به توان داخل ارزیابی کرد.
پیرامون همچنین از ارسال 9 بسته مهم فناورانه به ارزش بیش از 4175 میلیارد تومان به معاونت فناوری ریاست جمهوری خبر داد و افزود: این مجوزها عمدتا در حوزههای ماشینآلات دوار (توربین و کمپرسور)، ادوات تکمیل چاه (تاج و رشتههای تکمیلی دوگانه)، تأسیسات فرآورشی (پمپ های درون چاهی
SRP، پمپ های انتقال سیال
HPS و سامانه ماسهگیر فرآیندی) نهاییسازی و جهت اخذ مجوز تولید بار اول به معاونت علمی ارسال شده اند، که در مراحل نهایی تصمیمگیری و اخذ مجوز قرار دارند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب با اشاره به اهمیت توسعه ارتباط با مراکز دانشگاهی، علمی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری و حل چالشهای تولید از طریق بههم رسانی عرضه و تقاضای فناوری خاطرنشان کرد: 11 بسته قراردادی در این رابطه، نهایی شده است که بزودی آتی امضا خواهند شد و در مجموع قراردادهای حوزه پژوهش و فناوری را به 65 قرارداد با ارزش حدود 250 میلیارد تومان و 10 میلیون یورو خواهد رساند.
لینک کوتاه
نظرات شما