موسسه اعتباری ملل مجوز افزایش های لازم برای افزایش سرمایه خود را اخذ کرده و با افزایش دوبرابری سرمایه خود را از 10 به 20 هزار میلیارد ریال از محل آورده نقدی انجام می دهد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، موسسه اعتباری ملل مجوز افزایش های لازم برای افزایش سرمایه خود را اخذ کرده و با افزایش دوبرابری سرمایه خود را از 10 هزار میلیارد ریال به 20 هزار میلیارد ریال از محل آورده نقدی انجام می دهد که سالم ترین روش افزایش سرمایه بوده و قطعا در عملکرد موسسه تاثیر مهم و عمیقی دارد. و علاوه بر افزایش منبع ریسک مالی بانک را به شدت کاهش میدهد.
بانکها و موسسات برای اینکه بتوانند فعالیت خود را ارتقا ببخشند و منابع را افزایش دهند به سمت افزایش سرمایه میروند و یکی از سالم ترین روش افزایش سرمایه هم افزایش سرمایه از محل اورده نقدی است. چرا که سهامداران در این افزایش سرمایه مشارکت کرده و در بهبود عملکرد بانک و موسسات مالی مشارکت می کنند.
از سوی دیگر مزیتهای افزایش سرمایه از محل اورده نقدی عبارت از
- ورود نقدینگی جدید به شرکت
- امکان حفظ درصد سهامداری برای سهامداران قبلی
- عدم خروج نقدینگی از شرکت به هنگام تبدیل مطالبات حال شده سهامداران به سرمایه است.
بر اساس این گزارش و طبق اطلاعیه موسسه اعتباری ملل، بانک مرکزی افزایش سرمایه موسسه اعتباری ملل را تایید کرده و مراحل قانونی ان انجام شده و در مرجع ثبت شرکتها هم درج شده است. این اقدام به موسسه ملل کمک می کند تا سرمایه خود را به 20 هزار میلیارد ریال افزایش داده و کفایت سرمایه خود را بهبود ببخشد. افزایش سرمایه در مجموع، به افزایش خلق نقدینگی در بانکها منجر می شود.
این اطلاعیه می گوید: «با عنایت به مجوز افزایش سرمایه مورخه 28 فروردین 1401 ، بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده، افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 10,000,000 میلیون ریال به مبلغ 20,000,000میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 10000000 میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سھامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ 1403/10/17 در مرجع ثبت شرکت ھا به ثبت رسیده است.»
اثرات زیادی این افزایش سرمایه بر عملکرد موسسه دارد یکی از مهمترین اثر ، افزایش منابع موسسه است.
در حقیقت،یکی از آثار افزایش سرمایه بانک ها رشد توان عملیاتی آنها است. ظرفیتهای عملیاتی بانکها، شامل اعطای تسهیلات، صدور ضمانت نامه و... نسبت مستقیم با مبلغ سرمایه پایه و در نتیجه، با مبلغ سرمایه ثبت شده دارد. بهعبارت دیگر، افزایش سرمایه موجب افزایش ظرفیتهای عملیاتی، افزایش درآمدهای بانک و ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای سهامداران خواهد شد. افزایش سرمایه بانکهاو موسسه ها در عین حال منجر به هموارسازی فرآیند پذیرش و ایجاد بسترهای قانونی در ایجاد بازار ثانویه، پذیرش سهام و افزایش نقد شوندگی سهام آنها در بورس خواهد شد.با افزایش میزان منابع بانک، ظرفیت اعطای تسهیلات و فعالیتهای اقتصادی بانک توسعه یافته و پیرو آن شاخصهای سودآوری بانک بهبود پیدا میکنند.
همچنین با بهبود وضعیت منابع و سود آوری بانک ریسک مالی بانک کاهش مییابد. ضمن اینکه با افزایش سهم بانک در فعالیتهای پولی و بانکی، تعداد مشتریان بانک و حجم فعالیتها و به تبع آن سهم بازار بانک افزایش مییابد.گسترش روابط کارگزاری بانک برای ارائه خدمات اعتبارات اسنادی و سایر خدمات ارزی نظیر حوالجات نیز مستلزم افزایش نسبت کفایت سرمایه است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
به مناسبت میلاد باسعادت امام حسن عسکری (ع) و تقارن آن با سی و هشتمین سالروز موسسه اعتباری... 23 مهر 1403
واریزی مبلغ حق تقدم افزایش سرمایه و لزوم شناسه واریز (کد ملی) آخرین مهلت استفاده از حق... 7 مرداد 1403
استفاده از حق تقدم ناشی از افزایش سرمایه این شرکت به مدت 15 روز و تا پایان وقت اداری روز... 7 مرداد 1403
در جریان برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده بانک تجارت با حضور 54.81 درصدی سهامداران، افزایش... 11 اسفند 1402
نظرات شما