رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر 11 میلیون و 463 هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش 20 درصدی ورودی مرغ به تهران، بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید.

به گزارش نسیم اقتصاد، جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه‌ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از 12 میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه ازطریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستورکار قرار گرفته و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال 5 واحد مرغداری با ظرفیت 269 هزار و 700 قطعه به چرخه تولید بازگشته است.

وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدف گذاری انجام شده، گفت: 134 درصد هدف گذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود.

 برادری با اشاره به ورود روزانه 1450 تا 1650 تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال 17 هزار و 500 تن گوشت مرغ منجمد نیز جهت رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار 20 درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و گفت: در 7 ماه نخست امسال 29 هزار و 780 بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرف میادین میوه و تره بار انجام شده که 1300 برگه تخلف در پی این بازرسی ها صادر و واحدهای متخلف 908 میلیارد تومان جریمه شدند.

بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، وی تاکید کرد: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود، و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود.

 

لینک کوتاه
افزایش مرغ تهران بازار گوشت مرغ تهران

اخبار مرتبط

نظرات شما