رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هرگونه قانونگذاری غیر از موضوع بودجه در کمیسیون های تلفیق و تخصصی و صحن علنی مجلس ممنوع است.
به گزارش
نسیم اقتصاد، محمدباقر قالیباف این مطلب را در پاسخ به تذکر هادی قوامی نماینده اسفراین در مورد وضعیت لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3) بیان کرد و افزود: این لایحه اشکالاتی داشت که مجدد به دولت بازگشت داده شد و در 3 روز گذشته دولت بعضی از نظرات را اصلاح کرده و این لایحه را به مجلس برگرداند، ما در مجلس آن را به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع دادیم تا بین دو بررسی 10 روزه لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، آن را بررسی کنند و این قانون دائمی را نیز تصویب خواهیم رساند.
رئیس مجلس تصریح کرد: همه نمایندگان در کمیسیون تلفیق و سایر کمیسیون ها باید بدانند که اصلا قانونگذاری غیر بحث بودجه در کمیسیون تلفیق، در صحن علنی و کمیسیون تخصصی ممنوع است، ما این موضوع را ابلاغ کتبی کردیم و حتما کمیسیون تلفیق هم اجازه طرح ندارد، در صحن علنی هم طبیعتا بنده اجازه طرح نخواهم داد زیرا که خلاف قانون است.
قالیباف تاکید کرد: درباره لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت نیز گفتم که بین دو بررسی 10 روزه در کمیسیون تلفیق در صحن تصویب خواهد شد.
هادی قوامی نماینده اسفراین در مجلس در تذکری بیان کرد: یکی از موارد بحث لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3) است، از این رو از ریاست مجلس درخواست می شود که لایحه مذکور هر چه سریع تر و پیش از بررسی جزئیات لایحه بودجه 1404 اعلام وصول شده تا احکام غیربودجه ای در لایحه مذکور مورد رسیدگی قرار گیرد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با مصوبه سران قوا ارز واردات خودرو مجددا به 3 میلیارد دلار... 20 فروردین 1404
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که تصمیمات خوبی در نشست غیرعلنی درباره معیشت و بازار... 30 بهمن 1403
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام اسلام را زنده کرد، گفت: امام عزت را به امت... 15 بهمن 1403
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بخش اول قانون بودجه 1404 را برای اجرا ابلاغ کرد. 14 بهمن 1403
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: طرح تعطیلیهای پایان هفته در دستور کار مجلس قرار دارد و... 12 بهمن 1403
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رزمایش اقتدار پیامبر اعظم 19 نیروی دریایی سپاه پاسداران در... 7 بهمن 1403
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حقوق بازنشستگان اولویت مجلس است و طبق توافق مجلس و... 30 دی 1403
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه اقتصادی، اولویت اجرای پروژه در مناطق محروم است. 13 دی 1403
نظرات شما