نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس گفت: بخش درآمدی دولت در لایحه بودجه سال آینده کشور تا حد زیادی آرمانی دیده شده است، در حالی که دولت باید بودجه را واقعبینانه ببندد.
به گزارش
نسیم اقتصاد، فرشاد ابراهیمپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه لایحه بودجه سال 1404 هم نقاط قوت و هم یکسری نقاط ضعف دارد، گفت: بیشترین نقطه ضعف لایحه بودجه سال آینده کشور آن است که دارای کسری بودجه است و این کسری بودجه قطعاً در سال آینده تورمزا است.
وی ادامه داد: اعضای کمیسیون تلفیق لایحه بودجه و همچنین نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه سال 1404، باید هزینهها و درآمدهای دولت را به گونهای مدیریت و تعیین کنند که بار تورمی نداشته باشد.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر، بخش درآمدی دولت در لایحه بودجه سال آینده کشور تا حد زیادی آرمانی دیده شده است، در حالی که دولت باید بودجه را واقعبینانه ببندد.
ابراهیمپور با بیان اینکه همچنین در لایحه بودجه، بخش مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری مشخص نشده و تنها به نظر بانک مرکزی بسنده شده است، تصریح کرد: لایحه بودجه 1404 فاقد ارقام و منابع مشخص برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری است و این بخش ابهام دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: به عبارت دقیقتر دولت در لایحه بودجه سال آینده کشور، تعیین موضوع وام ازدواج و فرزندآوری را در اختیار بانک مرکزی قرار داده که ما نسبت به این موضوع اعتراض داریم، چرا که در حال حاضر که وام ازدواج و فرزندآوری در اختیار بانکهای عامل است، مردم معترض هستند و برای دریافت این تسهیلات مشکل دارند و اگر قرار باشد این موضوع در اختیار بانک مرکزی قرار گیرد، معلوم نیست چه اتفاقی بیافتد.
وی در پاسخ به سوالی درباره قیمت حاملهای انرژی و بنزین در سال آینده، گفت: مجلس به شدت مخالف افزایش قیمت بنزین است و قطعاً در جریان بررسی لایحه بودجه سال آتی زیر بار گرانی بنزین نمیرود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
بانک سپه در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و توجه به نیازهای اقشار محروم و کم... 11 شهریور 1404
در نشست اخیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، دولت و بانک مرکزی مکلف شدند با هدف تقویت... 9 شهریور 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در همایش «وفاق ملی و سرمایهگذاری برای ایران... 7 شهریور 1404
یک سال پس از شروع فعالیت دولت چهاردهم، بازار سرمایه تصویر متفاوتی از رشد شاخص و کاهش... 21 مرداد 1404
کارشناس بازار سرمایه گفت: در قرمزترین هفته بعد از جنگ 12 روزه، 23 همت از بازار سرمایه پول... 14 مرداد 1404
صبح امروز، جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد... 14 مرداد 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی گلستان با... 11 مرداد 1404
یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه در دنیا نهاد ناظر وظیفه تزریق نقدینگی ندارد گفت:... 5 مرداد 1404
نظرات شما