قیمت جهانی نفت امروز 16 خرداد؛ برنت 65 دلار و 11 سنت...
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 23 سنت معادل 0.35 درصد کاهش به 65...16 خرداد 1404
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بورسها خط مقدم بازار سرمایه هستند.
به گزارش نسیم اقتصاد، حجتاله صیدی - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی - در مراسم آغاز هفته جهانی سرمایهگذار (آیسکو IOSCO) که با حضور مدیران بازار سرمایه کشور برگزار شد، گفت: شعار امسال آیسکو برای هفته سرمایهگذار شعار با معنایی است. در شعار «سرمایهگذار آگاه، پیش از اقدام به سرمایهگذاری درباره آن به طور مستقل تحقیق میکند»، سه واژه هوشمندی، تحلیل و استقلال در بازار سرمایه مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: ما در زبان انگلیسی چند واژه داریم که در فارسی از آن با کلمه هوشمند و باهوش یاد میکنیم. در ادبیات مالی اصل مهم این است که سرمایهگذار هوشمند باشد، یعنی طبق تعبیرهای زبانشناختی، عوامل محیطی و انسانی را نیز در انتخاب خود برای سرمایهگذاری مدنظر قرار دهد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به نقش عواملی چون تحلیل، تحقیق و استقلال در سرمایهگذاری گفت: استقلال در تحلیل حتما باید در سرمایهگذاریها مدنظر قرار گیرد تا هم سرمایهگذار و هم بازار منتفع شود.
صیدی گفت: اثر عوامل محیطی بر بورس جزو ذات محیطهای سرمایهگذاری است، اما مهم این است که سرمایهگذار آرام، هوشمند، با تحلیل و مستقل شرایط را بررسی کند و در بازار به کار خود ادامه دهد.
وی در پایان با اشاره به اینکه بورسها خط مقدم بازار سرمایه هستند، برای فعالان بازار سرمایه آرزوی موفقیت کرد.
فردا دوشنبه 6 اسفند ماه فعالیت بورسها مشابه روزهای عادی خواهد بود و بورسهای تهران،... 5 اسفند 1403
شاخص کل بورس در پایان معاملات روز یکشنبه - 18 آذر - با کاهش 16 هزار واحدی به 2 میلیون و 452... 18 آذر 1403
شاخص کل بورس که در ساعات ابتدایی بازگشایی بازار روند صعودی به خود گرفته بود، در پایان... 21 مرداد 1403
نظرات شما