در برنامه توسعه ناوگان خدمات فنی حفاری شرکت ملی حفاری ایران، شمار دستگاه های لوله مغزی سیار این شرکت از 12 دستگاه در زمان حاضر به 17 دستگاه افزایش خواهد یافت.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، کوروش قنواتی رئیس اداره لوله مغزی سیار مدیریت خدمات فنی شرکت روز سه شنبه (10 مهرماه 1403) در بیان عملکرد شش ماه نخست امسال با این توضیح که لوله مغزی سیار از مهمترین فناوری های چاه پیمایی در صنعت حفاری است، افزود: این واحد تخصصی با در اختیار داشتن جدیدترین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز و بهره گیری از تجارب گرانسنگ متخصصان مجرب و کارآزموده ، قادر به ارائه خدمات فنی، در زمینه تعمیر و احیاء چاه های در حال بهره برداری و یا در مراحل حفاری می باشد.
وی اظهار کرد: دستگاه لوله مغزی سیار شامل یک لوله فولادی پیوسته و انعطاف پذیر با محدوده قطر یک تا 3.25 اینچ است که بر روی یک قرقره فلزی پیچیده شده و قابلیت ارسال آن به درون چاه های نفت و گاز با استفاده از یکسری تزریق و سیستم فورانگیر مخصوص میسر است.
قنواتی سهولت و سرعت جابجایی، برپایی و جمع آوری دستگاه لوله مغزی سیار و سرعت بالای پیمایش چاه در کنار قابلیت انجام طیف گسترده ای از عملیات های تعمیری از جمله اسیدکاری، فراز آوری و احیاء ، نصب پلاگ سیمانی ، نصب مجرا بندهای قابل بازیافت ، رفع مانع با موتورهای درون چاهی، مشبک کاری و ... را بیانگر اهمیت و جایگاه ویژه خدمات لوله مغزی سیار در صنعت حفاری و بهره برداری از چاه های نفت و گاز برشمرد.
رئیس اداره لوله مغزی سیار مدیریت خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران گفت: این اداره در سال 1371 به صورت بخشی از مدیریت خدمات فنی شرکت و اولین ارائه دهنده خدمات لوله مغزی سیار در کشور پایه گذاری و هم اکنون به عنوان قدیمی ترین و بزرگترین ارائه دهنده این خدمات در صنعت نفت در حال ارائه حدمات به کارفرماهای مختلف از جمله شرکت های ملی مناطق نفتخیز جنوب ، نفت مناطق مرکزی ایران، فلات قاره، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و همچنین مدیریت پروژه های حفاری شرکت محسوب می شود.
وی افزود: به همت متخصصان این اداره در سال گذشته تعداد 261 عملیات گوناگون بر روی چاه های نفت و گاز کشور انجام شد و این روند در سال جاری نیز با انجام تعداد 129 عملیات در نیمه نخست سال در حال تداوم است و به منظور پاسخگویی به نیازهای روز افزون به کارگیری دستگاه های لوله های سیار از سوی کارفرماهای مختلف و با توجه به نقش پررنگ عملیات لوله مغزی سیار در تحقق افزایش تولید، توسعه این بخش در ردیف اولویت های برنامه های توسعه ای شرکت ملی حفاری ایران قرار دارد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
رئیس اداره عملیات ویژه حفاری شرکت ملی حفاری ایران از انجام 11 هزار و 817 متر حفاری جهت دار... 27 شهریور 1403
مدیر خدمات شرکت ملی حفاری ایران گفت: طرح نوسازی ناوگان خودرویی سبک و سنگین شرکت اجرایی و... 27 مرداد 1403
حفار مردان سختکوش شرکت ملی حفاری ایران در چهارماه نخست سال جاری با کاربست دکل های حفاری... 6 مرداد 1403
مدیر ایمنی، بهداشت، محیط زیست، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی حفاری ایران از... 16 تیر 1403
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت با برخورداری از 70 دستگاه... 2 تیر 1403
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: تلاش های بی وقفه مدیریتی و کارشناسی... 30 خرداد 1403
رییس اداره مهندسی حفاری شرکت ملی حفاری ایران با تشریح نقش محوری مهندسی حفاری در فرآیند... 26 خرداد 1403
مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران گفت: 84 درصد ناوگان حفاری شرکت هم اکنون در... 13 خرداد 1403
نظرات شما