رئیس سازمان برنامه و بودجه خبر داد: امیدواریم تا یکیدو هفته آینده بهترین گزینه برای افزایش حقوق شاغلان برای سال آینده از سوی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تعیین و اعلام شود.
به گزارش
نسیم اقتصاد، هر سال تعیین حقوق و دستمزد با چالشهایی همراه است. معمولاً بر اساس میزان افزایش حقوق کارمندان، درصد افزایش حداقل دستمزد کارگران نیز مصوب میشود.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در دولت سیزدهم افزایش حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران باید متناسب با یکدیگر باشد.
سید حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره نحوه افزایش حقوق شاغلان برای سال آینده در برنامه سیما گفت: نخست باید دید چقدر پول داریم و دیگر اینکه نیاز قطعی و چیزی که استحقاق همکاران و کارمندان دولت و همچنین بازنشستگان دارد، چیست.
وی افزود: با توجه به این موارد چندین گزینه تهیه شده که هم ورودی و هم توان بودجهای کشور در آن دیده شده است.
وی ادامه داد: دولت در حال بحث است و در این راستا چندین سناریو تنظیم شده که در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به دنبال انتخاب بهترین آنها هستیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خبر داد: امیدواریم تا یکیدو هفته آینده بهترین گزینه از سوی ستاد تعیین و اعلام شود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسه امروز این... 5 آبان 1403
سازمان تأمیناجتماعی جزییات افزایش مستمری و کمکهای جنبی پرداختی به بازنشستگان و... 22 اردیبهشت 1403
در فروردین ماه حدود 440 میلیارد تومان منابع برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان فراهم شد. 16 اردیبهشت 1403
نظرات شما