شاخص کل بورس امروز با رشد 22 هزار و 386 واحدی، به 2 میلیون و 98 هزار و 639 واحد رسید.
به گزارش
نسیم اقتصاد، شاخص کل بورس امروز دهم شهریور ماه با رشد 22 هزار و 386 واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 98 هزار و 639 واحد قرار گرفت.
در این بازار بیش از 5 میلیارد و 304 میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 4 هزار و 198 میلیارد تومان در بیش از 125 هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فملی، فولاد و فارس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فولاژ، وامید و امین با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 3 میلیارد و 40 میلیون ورقه به ارزش 8 هزار و 810 میلیارد تومان در 98 هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 116 واحد رشد کرد و در ارتفاع 21 هزار و 116 واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای شگویا، آریا و فزر شد و در مقابل نمادهای معاملاتی بپاس، زماهان و شکام بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
عزم دولت برای بازگرداندن اعتماد به بورس
گفتنی است، عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد با تاکید بر عزم دولت برای بازگرداندن اعتماد به بورس گفته است: این کار با مجموعهای از اقدامات محقق خواهد شد مثلاً اگر تصمیماتی بخواهد گرفته شود که تصمیمات میان مدت سرمایه گذاران در بورس را تحت تأثیر قرار دهد، حتماً با آن مخالفت خواهم کرد و باید این اعتماد را برگردانیم، در غیر این صورت اصلاً رشد اقتصادی 8 درصد معنا نخواهد داشت.
وی با اشاره به تأمین مالی 90 درصدی از بانکها تاکید کرده است: بازار سرمایه سهم کمی از تأمین مالی دارد و طبیعی است که وقتی مردم به بازار سرمایه بی اعتماد میشوند، این شرایط پیش میآیند. ما نباید ریسک سرمایهگذاری در بورس را بالا ببریم و متأسفانه این اتفاق افتاده است؛ تصمیمات خلق الساعه چه در بازار پول و چه در قیمت گذاری محصولات بورسی مضر است، تلاش میکنیم که اینها را برداریم و اجازه دهیم مردم با طیب خاطر سرمایه گذاری کنند.
همتی با بیان اینکه سود میانگین شرکتهای بورسی به نصف کاهش یافته، گفته است: قطعاً برای بازگرداندن اعتماد به بورس تلاش میکنیم و در این مورد در دولت پافشاری خواهم کرد تا حادثهای که در بورس اتفاق افتاده دیگر تکرار نشود.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز شنبه 23 فروردین ماه سبزپوش شد. 23 فروردین 1404
در جریان معاملات امروز 9 فروردین شاخص کل بورس با افزایش 11 هزار و 750 واحد در سطح 2 میلیون و... 9 فروردین 1404
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: آقای همتی چوب جادو ندارد و حل برخی مشکلات... 5 اسفند 1403
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: امروز به دعوت مشترک همتای سعودی خود و رئیس صندوق... 27 بهمن 1403
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد که به علت ماموریت خارج از کشور، به جای یکشنبه 28... 26 بهمن 1403
وزیر اقتصاد نوشت: تمرکز دولت امریکا بر تعرفه های تجاری،نشان دیگریست از شکست سیاست تحریم... 15 بهمن 1403
شاخص بورس تهران در اولین روز هفته جاری کاهش یافت. 13 بهمن 1403
بلک راک مدل جدید بازخرید برای صندوقهای قابل معامله در بورس بیتکوین (ETF) را ارائه کرد. 7 بهمن 1403
نظرات شما