مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران از اختصاص سه دستگاه حفاری خشکی ناوگانِ این شرکت برای حفر شش حلقه چاه در میدان نفتی یادآوران خبر داد و گفت: حفر نخستین حلقه چاه توسط دکل 92 فتح کلید خورد.
به گزارش
نسیم اقتصاد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، حمید رضا گلپایگانی روز چهارشنبه (23 خردادماه 1403) در مراسم آغاز عملیات اجرایی حفاری 24 حلقه چاه در میدان نفتی یادآوران که با حضور محسن خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، ابوذر شریفی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت و جمعی از مدیران صنعت نفت بهصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: در این ارتباط تا یک ماه آینده دستگاه حفاری 28 فتح نیز در این موقعیت استقرار خواهد یافت.
وی اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران در چارچوب قرارداد همکاری با شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن)، مجری طرح توسعه میدان نفتی یادآوران، در مدت 24 ماه نسبت به حفر و تکمیل شش حلقه چاه در این میدان به متراژ 27 هزار متر مبادرت خواهد کرد.
گلپایگانی گفت: انتظار می رود با بازسازی و نوسازی تجهیزات این مجموعه بزرگ صنعتی در بخش عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی جانبی شاهد ایفای نقش مهم و محوری این شرکت در اجرای طرح های صنعت نفت در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید باشیم.
طرح افزایش تولید نفت از میدان یادآوران با هدف تولید روزانه 42 هزار بشکه در قالب سه قرارداد بین شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران با شرکت ملی حفاری ایران، شرکت توسعه صنایع نفت و انرژی قشم (OEID) و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص)، امضاء و مبادله و امروز عملیات اجرای آن آغاز گردید.
میدان نفتی یادآوران از میادین مشترک با کشور عراق می باشد که در جنوب غرب کشور در استان خوزستان واقع شده است.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
2 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب در دومین روز از سلسله جلسات پیش بینی بهره دهی... 8 اسفند 1403
با توجه به اهمیت و موارد کاربری هوش مصنوعی در صنعت ، شرکت ملی حفاری ایران در همایش هوش... 3 اسفند 1403
مدیرعامل شرکت نفت وگاز اروندان گفت: این شرکت از ظرفیتها و توانمندیهای فنی و مهندسی... 9 دی 1403
وزیر نفت از افزایش ظرفیت تولید نفت تا حدود 250 هزار بشکه در روز خبر داد. 8 دی 1403
21 شهریور 1403
سرپرست ریاستجمهوری گفت: افزایش تولید نفت به 3 میلیون و 600 هزار بشکه از اقدامهای دولت... 8 خرداد 1403
آژانس بینالمللی انرژی از افزایش 50 هزار بشکهای تولید روزانه نفت ایران در چهارمین ماه... 29 اردیبهشت 1403
نظرات شما