اجرای روش برات مدتدار از سامانه نیما برای...
سامانه جامع تجارت اعلام کرد: با توجه به اتمام مصوبه "ترخیص درصدی...4 آذر 1403
دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: 1.5 درصد از حدود شش درصد نرخ رشد اقتصادی کشور ناشی از فعالیت این مناطق بوده است.
به گزارش نسیم اقتصاد، حجت الله عبدالملکی در مراسم کلنگ زنی حصارکشی فاز دو منطقه ویژه اقتصادی سهلان اظهار کرد: 10 درصد شاخصه اقتصادی در مناطق آزاد شکل می گیرد. در مجموع 2500 شرکت بزرگ در 48 منطقه آزاد فعال هستند.
وی همچنین از فعالیت 100 کارآفرین در مناطق آزاد کشور خبر داد و گفت: یک سوم صادرات غیرنفتی در مبدا این مناطق و همچنین 80 درصد ترانزیت و حمل و نقل از این درگاه اتفاق می افتد.
عبدالملکی ادامه داد: مناطق آزاد مولود جمهوری اسلامی ایران بوده و در دولت سیزدهم نیز، این مناطق با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مدار فعالیت قوی قرار گرفته اند.
نماینده ویژه رئیس جمهور، سال پیش رو را سالی کلیدی و مهم عنوان کرد و گفت: تمرکز بر شاخصه سرمایه گذاری و صادرات در مناطق آزاد را سرلوحه قرار داده ایم و به دنبال تسهیل تولید، افزایش صادرات، انتقال فناوری، تامین نیاز اساسی کشور و تامین مالی از سرمایه گذاران خارج از کشور هستیم.
عبدالملکی، افزایش تولید و سرمایه گذاری و ارزآوری به واسطه افزایش صادرات را جزو اولویت های مناطق ازاد عنوان کرد و گفت: توجه به بسته های سرمایه گذاری در تمامی مناطق ازاد کشور مورد توجه است که در منطقه سهلان نیز باید به شکل ویژه مورد تاکید قرار گیرد.
وی در ادامه با تاکید مجدد بر طراحی و معرفی بسته های سرمایه گذاری و تسهیل فضای کسب و کار گفت: هر چقدر شرایط را تسهیل کنیم، می توانیم فرصت را برای سرمایه گذاران فراهم کنیم.
عبدالملکی، شعار ایران بهشت سرمایه گذاری را یک عنوان علمی دانست و گفت: مناطق آزاد دارای پنج ویژگی شامل پایین بودن هزینه تولید، توسعه یافتگی زیرساخت ها، دسترسی خوب به بازارها، تخفیف مالیاتی و گمرکی و سهولت کسب و کار است که کار را برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی مهیاتر ساخته است.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد: سهولت کسب و کار موجود در مناطق، کمک کننده به فعال اقتصادی است که به شرط معرفی درست از زمینه های سرمایه گذاری می توان شاهد جذب حجم بالای سرمایه گذاری در مناطق بود.
وی مناطق آزاد را جزو مقاصد جذب سرمایه گذاری دانست و گفت: سرمایه گذارانی که به دنبال خروج پول های خود از کشور بودند، جذب سرمایه گذاری در این مناطق شدند. همچنین ایرانیان خارج از کشور نیز رغبت بالایی به سرمایه گذاری در این مناطق دارند.
عبدالملکی در ادامه همچنین بر مزیت های صادراتی کالاهای ایرانی تاکید کرد و گفت: کالای ایرانی دارای هزینه تولید و قیمت تمام شده پایین است و عمده کالاهایی که در داخل کشور تولید می کنیم، به لحاظ قیمت مناسب است. اغلب واحدهای تولیدی با فناوری روز در حال کار کردن هستند.
وی، ناشناخته بودن کالای ایرانی در خارج از کشور را سبب رغبت پایین تجار خارجی دانست و گفت: گمرکات و مناطق آزاد باید برای افزایش صادرات، کمک کننده واحدهای تولیدی باشند.
دستیار وزیر نفت در امور بهینهسازی انرژی تنها راه نجات کشور از ناترازی انرژی را مدیریت... 19 آبان 1403
فروش خانه در ترکیه طی ماه سپتامبر 37.3 درصد افزایش یافت و بیشترین میزان فروش در استانبول... 27 مهر 1403
به گفته رئیس کل بانک مرکزی، مذاکره برای ایجاد کانال مالی مشترک، به عنوان محور اصلی... 9 مهر 1403
رییس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تشدید بارشها در شمال کشور... 27 شهریور 1403
رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که رشد تولید ناخالص داخلی در بهار 4.2 درصد شد گفت: در سال... 20 شهریور 1403
مرکز رصد جمعیت کشور اعلام کرد: استان گیلان با نرخ 7.4 در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و... 11 شهریور 1403
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران خدمات نوین این بانک به جامعه پزشکی کشور را در دهمین... 30 خرداد 1403
نظرات شما