در راستای کاهش وابستگی کشور به کاتالیست، شرکت نفت و گاز سرو با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مرکز نوآوری و فناوری سروینو را تاسیس کرد تا به مرکزی برای فعالیتهای پژوهشی در حوزه کاتالیست تبدیل شود.
به گزارش
نسیم اقتصاد، مهندس امیرهومن کریمی وثیق مدیرعامل شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو در مراسم افتتاح مرکز نوآوری و فناوری سروینو، با تأکید بر اهمیت حمایت از مجموعههای دانشبنیان و ادغام دانشگاه با صنعت در حوزه صنایع کاتالیستی، راهاندازی این صنعت را با هدف بهبود بازارها و ایجاد نتایج مثبت در صنعت کاتالیست عنوان کرد که انتظار میرود تعداد شرکتهای حاضر به 50 شرکت فعال افزایش یابد.
کریمی وثیق، مدیر نخستین مرکز نوآوری و فناوری در صنعت کاتالیست کشور، در این مراسم که امروز برگزار شد، گفت: به نوعی صنعتگران حق دارند تا با احتیاط و اطمینان سنجی نسبت به قرار دادن سرمایه عظیمی در مسیر آزمایش و پالایش در حوزههای مرتبط قرار بدهند. در اینجا متخصصان و دانشبنیانها نیازمند حمایت حاکمیت هستند که این اتفاق توسط معاون علمی و فناوری و دانشگاهها اتفاق افتاده و این حلقه گمشده در 15 سال اخیر به وجود آمد.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان حلقهای میان مجموعه دانشگاه و صنعت شدند. ما انتظار نداریم صنعتگران به این شکل از دانشبنیانها حمایت کنند ولی میتوان به شکل حمایت دولت از مجموعههای دانشبنیان که ریسکها و سعی و خطای آنها را قبول کرد، انجام پذیرد.
هومن کریمی وثیق، تصریح کرد: مجموعههای حاکمیتی حلقه چهارگانه را پوشش سرمایه، قبول ریسک و افتهای احتمالی در روند تولید را شکل دادند و اکنون شاهد کارهای بزرگ و دستاوردهای مطلوب در شرکتهای دانشبنیان هستیم.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو، با اشاره به فعالیتهای بسیار خوب شرکتهای دانشبنیان در سالهای اخیر، گفت: هماکنون به دلیل عملکرد بسیار قابل قبول این شرکتها توانستهایم هم نیاز داخل را تاحدودی برطرف نماییم و هم در کشورهای اروپایی و آسیایی بازدهی خوبی از بازارها به دست بیاوریم. این نتیجه تدبیر عالی حاصله در حوزههای مدیریتی است که ماحصل پیوند دانشگاه با صنعت از طریق شرکتهای دانشبنیان و مجموعههای فناورمحور بود.
وی درباره افتتاح مرکز نوآوری سروینو و شرکتهای حاضر در این مرکز، اظهار داشت: امیدواریم در سال آینده تعداد شرکتهای حاضر در این مرکز به 50 شرکت فعال برسد. در این مسیر نیازمند حمایت دولت، دانشجویان و فرهیختگان، متخصصان جامعه دانشگاهی هستیم. این دانش بهگونهای پیش خواهد رفت که نتایج مثبت و قابل قبولی را در صنعت کاتالیست برای مجموعههای پتروشیمی ایران به همراه خواهد داشت.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو از گفتمان این شرکت با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای... 11 مهر 1403
دیوان محاسبات اعلام کرد: در سال گذشته 81 میلیون نفر ایرانی یارانه دریافت کرده اند، 160... 24 شهریور 1403
تا 27 مردادماه با وکالتی کردن حساب خود در بانک صادرات ایران، در ایرانخودرو ثبتنام... 22 مرداد 1403
استاندار مازندران با تاکید بر گسترش روابط با کشورهای همسایه از مشخص شدن مجری ساخت کشتی... 13 مرداد 1403
یک کارشناس اقتصادی درباره معاملات غیردلاری ایران و روسیه گفت: باید به این نکته توجه... 30 تیر 1403
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: با داخلیسازی بخش زیادی از... 19 تیر 1403
رایزن بازرگانی ایران در افغانستان ضمن اشاره به اینکه سهم ایران از واردات به افغانستان 27... 18 تیر 1403
وزرای نیرو و انرژی دو کشور ایران و بلاروس در دیدار مشترک بر آمادگی دو کشور در خصوص... 2 تیر 1403
نظرات شما