مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت مرغ کاهشی است، گفت: با توجه به جوجه‌ریزی‌های انجام شده میزان تولید مرغ در دی و بهمن‌ از مرز 250 هزار تن هم عبور خواهد کرد.

به گزارش نسیم اقتصاد، علی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش میزان تولید مرغ با توجه به جوجه‌ریزی‌های انجام شده، عنوان کرد: همین امر موجب کاهشی  شدن قیمت مرغ شده، اما برای جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران، باید هر نوع توزیع مرغ منجمد و همچنین واردات نیز متوقف شود.
 
وی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام نیز باید ملزم  به خرید مرغ و تامین ذخایر از محل تولید داخل با قیمت حمایتی شود.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی همچنین در اظهارات اخیر خود در یک برنامه تلویزیونی یکی از مشکلات صنعت طیور را اصرار بر قیمت‌های مصوب و دستوری دانست و افزود: قیمت دستوری برنامه‌ریزی برای تولید را دچار مشکل می‌کند زیرا مولفه‌های تولید همواره ثابت نیستند که بتوانیم در درازمدت بر یک قیمت اصرار کنیم.
 
وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌های مورد مصرف در این صنعت نیز گفت: سویا از 16 هزار تومان تا 20 هزار و 900 تومان در بندر قیمت دارد و تا وقتی  به درب مرغداری  برسد نیز خیلی بیش از این می‌شود. در نتیجه مرغ آماده مصرف نمی‌تواند قیمت ثابت داشته باشد و در واقع قیمت 78 هزار تومان به تولید آسیب می‌زند و تولیدکننده نمی‌تواند دوام بیاورد.
 
به گفته وی  قیمت مرغ زنده درب مرغداری  باید حدود 64 هزار تومان باشد.
 
ابراهیمی در ادامه گفت: تا پایان سال قرار است تا حدود 150 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شود که تاکنون سابقه نداشته است. در حقیقت زمانی حدود 120 میلیون قطعه جوجه‌ریزی جواب نیاز کشور را می‌داد اما با توجه به قیمت گوشت قرمز تمایل به خرید مرغ بیشتر شده است.

لینک کوتاه
قیمت مرغ افزایش تولید

اخبار مرتبط

نظرات شما