مدیر پژوهش، برنامه‌ریزی و تبیین ضوابط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: براساس اسناد بالادستی و قوانین موجود، آموزش زبان خارجی باید از دوره بعد از ابتدایی آغاز شود و ممنوعیت آموزش زبان‌های خارجه فقط شامل زبان انگلیسی نمی‌شود بلکه مشمول سایر زبان‌ها از جمله عربی هم می‌شود.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از ایرنا، مسعود تهرانی فرجاد درباره ممنوعیت آموزش زبان خارجی در کودکستان‌ها اظهار کرد: بر این اساس آموزش زبان خارجی در کودکستان‌ها، پیش دبستانی و دبستان‌ها ممنوع است و باید برای کودکان اقدام اقناعی و تربیتی انجام شود تا خانواده‌ها بدانند اگر آموزشی ارائه نمی‌شود، براساس مبنایی انجام می‌شود چراکه در این دوران سنی، هویت ایرانی کودک در حال شکل گیری است.
 
وی افزود: برخی کشورهای اروپایی، زبان‌ انگلیسی و فرانسوی را به کودکان زیر 7 سال آموزش می‌دهند و این اقدام به دلیل اشتراکات پایه‌ای آنهاست اما زبان فارسی این اشتراک پایه‌ای را با زبان انگلیسی ندارد اما با زبان عربی اشتراکات فراوانی داریم.
 
مدیر پژوهش، برنامه‌ریزی و تبیین ضوابط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: یکی از برنامه‌های جدی ما آموزش زبان فارسی به کودکان 2زبانه با حفظ زبان مادری آنهاست و شعارها درباره کودکستان چندزبانه غیردقیق است، این اقدامات باعث می‌شود کودک را آنگونه که می‌خواهیم تربیت کنیم و اجازه نمی‌دهیم، دوران کودکی خود را به خوبی سپری کند.
 
فرجاد عنوان کرد: با تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در سال 99، امور تعلیم و تربیت کودکان کمتر از 7 سال به آموزش و پرورش واگذار شد.
 
بهمن 1399، اساسنامهٔ «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» به تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی رسید و 26 اسفند 1399 برای اجرا ابلاغ شد. در 13 مرداد 1400، این سازمان طی مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش رسماً آغاز به‌کار کرد.

لینک کوتاه
آموزش زبان‌های خارجی مهدهای کودک دبستان