رئیس سازمان خصوصی سازی از نامه سایپا برای تغییر وثایق در راستای عرضه سهام این شرکت در بازار سرمایه خبر داد و گفت: این یعنی عملا وزارت صمت در راستای دستور رئیس جمهور برای جا به جایی وثایق اقدام کرده تا امکان واگذاری این شرکت ها فراهم شود.
به گزارش
نسیم اقتصاد، حسین قربانزاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه واگذاری سهام سایپا و ایران خودرو درحال پیگیری است، اظهار کرد: وزارت صمت شدیدا پیگیر است که سهام درونی خودروسازها (تودلی) سایپا و ایران خودرو را ادغام کرده و به فروش برساند. از طرف دیگر سازمان خصوصی سازی اصرار دارد که این فرایند باید در یک منظومه ای رخ دهد تا سهم دولت و سهام نهادهای غیردولتی در قالب بلوکی ارزنده باشد تا خریدار انگیزه داشته باشد در این مزایده شرکت کند.
وی ادامه داد: احتمالا در هفته های آتی تفاهمی بین وزارت صمت و وزارت اقتصاد و... رخ دهد و در آن میزان سهام تودلی دولت و اصل سهام دولت در خودروسازها مشخص شود. البته چند روز قبل نامه تغییر وثیقه شرکت سایپا زده شده است. یعنی عملا وزارت صمت در راستای دستور رئیس جمهور برای جا به جایی وثایق اقدام کرده تا امکان واگذاری این شرکت ها فراهم شود. اگر این اتفاق بیوفتد، 17 درصد سهام سایپا و حدود 5 درصد سهام ایران خودرو واگذار می شود که درواقع سهم دولت است اما به طور کلی سهام تودلی سایپا بیشتر است.
بر اساس این گزارش حدود یک ماه قبل موضوع واگذاری سهام شرکتهای سایپا و ایران خودرو از سوی وزیر صمت مطرح شد و اندکی پس از آن رئیس سازمان خصوصی سازی سه شرط را برای تحقق این موضوع ضروری دانست. این سازمان آزادسازی سهام دولتی در وثیقه بانکها، اختصاص سهام درونی خودروسازها به بازپرداخت تسهیلات، اصلاحات و شفافیت مالی این شرکتها و تجمیع سهام صندوق بازنشستگی کشوری، سهام درونی خودروسازها و سهام دولتی ایران خودرو و سایپا برای عرضه را، سه شرط واگذاری خودروسازان اعلام کرد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد که در شرایطی که بازارهای مختلف با ناترازی مواجه... 26 شهریور 1404
بازار سرمایه این هفته را با نشانههایی از بهبود نسبی آغاز کرد، پس از دورهای از رکود... 25 شهریور 1404
بورس تهران در سال جاری با فشارهای متعددی دست و پنجه نرم کرده است. بنابراین میتوان گفت... 24 شهریور 1404
شاخص کل بورس امروز یکشنبه، 23 شهریور، مسیر صعودی خود را ادامه داد و با رشد 46 هزار و 493... 23 شهریور 1404
بورس تهران معاملات امروز شنبه 22 شهریور 1404 را با رشد نسبی شاخصها آغاز کرد؛ شاخص کل با... 22 شهریور 1404
بازار سرمایه ششمین رشد متوالی خود طی شش روز کاری اخیر را تجربه کرد؛ به طوری که امروز هم... 18 شهریور 1404
حمایت از بازار سرمایه موضوع تازهای نیست؛ حدود پنج سال است که وزرای اقتصاد و رؤسای... 18 شهریور 1404
بورس تهران امروز دوشنبه 17 شهریور 1404 پس از چند روز نوسان صعودی بار دیگر رشد قابل توجهی را... 17 شهریور 1404
نظرات شما