رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران گفت: قیمت هر کیلو آجیل 4 مغز اعلا و ممتاز با پسته اکبری 650 هزار تومان است . اگر به جای پسته اکبری، در ترکیب آجیل پسته احمدآقایی باشد قیمتش 600 هزار تومان می شود و اگر پسته فندقی در ترکیبات آجیل استفاده شود قیمتش 550 هزار تومان است.

به گزارش نسیم اقتصاد، همشهری نوشت: نمایشگاه بهاره آجیل و خشکبار که از 17 اسفندماه آغاز به کار کرده در 5 نقطه تهران (پارک ارم، فرهنگسرای خاوران، بوستان ولایت، مصلی اما خمینی و حکیمیه) در حال برگزاری است که مردم می توانند از ساعت 10 تا 20 به محل برگزاری نمایشگاه های بهاره مراجعه کنند.
 
غلامرضا خدامی، رئیس اتحادیه آجیل فروشان تهران در باره برگزاری نمایشگاه های بهاره به همشهری آنلاین گفت: در هر نمایشگاه به طور متوسط 20 غرفه وجود دارد که در مجموع بیش از 270 قلم کالا شامل انواع خشکبار و آجیل شب عید عرضه می شود. مردم می توانند تا 27 اسفند به این نمایشگاه ها مراجعه و آجیل شب عید خود را با قیمت های مناسب از این نمایشگاه ها تهیه کنند. بازرسی اصناف هم در نمایشگاه نقش محوری دارد و بازرسان به‌صورت تمام‌وقت حضور دارند.
 
خدامی در مورد استقبال مردم از این نمایشگاه ها گفت: تاکنون با استقبال خوبی از سوی شهروندان مواجه شده ایم البته خرید آجیل و خشکبار معمولا جزو خریدهایی است که مردم به روزهای پایانی اسفند موکول می کنند و به همین خاطر خریدها از 22 اسفند به بعد داغ‌تر می شود و می توان در خصوص استقبال مردم بهتر نظر داد. البته آنچه روشن است این است که حجم خرید مردم کاهش یافته است.
 
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران در خصوص قیمت آجیل شب عید در نمایشگاه بهاره نیز عنوان کرد: قیمت هر کیلو آجیل 4 مغز اعلا و ممتاز با پسته اکبری 650 هزار تومان است . اگر به جای پسته اکبری، در ترکیب آجیل پسته احمدآقایی باشد قیمتش 600 هزار تومان می شود و اگر پسته فندقی در ترکیبات آجیل استفاده شود قیمتش 550 هزار تومان است.. لذا قیمت ها بسته به نوع ترکیبات مخلوط شده در آجیل متفاوت خواهد بود. قیمت آجیل هایی که تخمه دارد پایین تر است و از 320 تا 480 هزار تومان عرضه می شود.
 
خدامی گفت: قیمت آجیل معمولی و ممتاز موجود در بازار به استثنای پسته 20 درصد گران شده است. قیمت پسته به خاطر نوسانات قیمت دلار بیش از 20 درصد گران شده است البته قیمت بهترین پسته در نمایشگاه های بهاره حداکثر 850 هزار تومان است. قیمت پسته فندقی صادراتی هم از 550 تا 670 هزار تومان است.
 
وی افزود: ما اجناس درجه 3 را در نمایشگاه ها قیمت گذاری نمی کنیم. قیمت آجیل معمولی از 550 هزار تومان شروع می شود. آجیل خام هم درصد کمی از آجیل شور ارزان‌تر است.
 
رئیس اتحادیه آجیل فروشان تهران در خصوص اینکه کیفیت خشکبار و آجیل های عرضه شده در نمایشگاه بهاره گفت: محصولات عرضه شده، خشکبار امسال هستند ضمن اینکه مشتریان قبل از خرید می توانند آجیل ها را تست کنند و با اطمینان از تازگی، خرید خود را انجام دهند. اصناف هم موظف هستند این اجازه را به مشتریان بدهند و بازرسان اتحادیه بر این موضوع نظارت دارند.
 
وی در مورد قیمت آجیل در آجیل فروشی های زیر نظر اتحادیه نیز اظهار کرد: وقتی قیمت آجیل حداکثر در آجیل فروشی های نمایشگاه 650 هزار تومان است، خشکبارفروشان سطح شهر نیز ملزم به پیروی از همین قیمت هستند. البته ترکیبات آجیل خیلی مهم است چرا که بسته به درجه یک یا دو بودن و نوع خشکبار به کار رفته در آن قیمتش متفاوت می شود اما آجیل فروشان باید با سود حداکثر 10 درصدی خشکبارشان را به فروش برسانند.

لینک کوتاه
آجیل شب عید ارزان‌ پسته آجیل فروشی

اخبار مرتبط