مقدار تولید گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آذر 1401 نسبت به ماه قبل 32 درصد و نسبت به مشابه سال قبل 8 درصد افزایش یافت.

به گزارش نسیم اقتصاد به نقل از مهر، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، مقدار تولید گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آذر 1401 نسبت به ماه قبل (آبان) در حدود 32 درصد افزایش داشته است. مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آذر 1401 با ماه مشابه سال 1400 نشان دهنده افزایش 6 درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در این کشتارگاه‌ها است.
 
مقدار عرضه گوشت طیور در آذر 1401 نسبت به ماه مشابه سال قبل برای بوقلمون 51 درصد، بلدرچین 68 درصد و سایر انواع طیور 38 درصد کاهش، برای ماکیان (مرغ و خروس) 8 درصد و شترمرغ 7 درصد افزایش داشته است.

لینک کوتاه
تولید گوشت مرغ بازار

اخبار مرتبط

نظرات شما