رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس خاطر نشان کرد: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی موجب کاهش 20 تا 30 درصدی تقاضا شده است.
به گزارش
نسیم اقتصاد، علی اصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به افزایش نرخ کالاهای اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذاهای رستورانی، گفت: تورم موجود در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، انواع ادویه، زعفران و .... تاثیر گذاشته است؛ رستورانداران نیز مصرفکننده محسوب میشوند و باید مواد اولیه پخت را با قیمت بالا خریداری کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که نرخ یک پرس غذا در رستورانها چگونه محاسبه میشود؟ تصریح کرد: اتحادیه بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت دارد نرخ غذای رستورانی بعد از محاسبه قیمت مواد اولیه (باتوجه به فاکتور روز)، حقوق کارگری، بیمه، مالیات و 20 درصد سود قانونی و ..... به دست میآید.
این فعال صنفی ادامه داد: نرخ غذا در واحدهایی که برنج طارم و هاشمی مصرف می کنند با نرخ واحدهایی که برنج خارجی استفاده میکنند باید متفاوت باشد.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با اشاره به افت 20 تا 30 درصدی فروش رستورانها، گفت: عدم استقبال از غذای رستورانی بعد از شیوع بیماری کرونا آغاز، تورم موجود و افزایش نرخ غذاهای رستورانی این کاهش تقاضا را تشدید کرد.
این فعال صنفی با بیان اینکه رستوراندارانی که با نرخهای اقتصادی اقدام به عرضه خوراک میکنند از مواد اولیه مرغوب استفاده نمیکنند، گفت: با آنالیز ابتدایی قیمتها به نرخهای که برخی واحدهایی صنفی برای غذاهای خود درج میکنند نخواهیم رسید چگونه ممکن است که مرغ کیلویی 45 تا 50 هزار تومانی و برنج کیلویی 50 تا 100 هزار تومانی برای طبخ غذا استفاده کرد اما از سوی دیگرقیمت یه پرس غذا حدود 50 تا 60 هزار تومان شود؟ اینجاست که تایید میشود این واحدها از مواد اولیه نامرغوب استفاده میکنند.
فلافل 35 تا 50 هزار تومان شده است
همچنین در این رابطه اسدالله احمدی شهریور رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به افت فروش در اغذیهفروشان، گفت: سردی هوا همواره در میزان فروش تاثیر میگذاشت؛ چراکه مردم ساعات کمتری از روز را خارج خانه سپری میکنند. همچنین افت قدرت خرید و افزایش نرخ انواع اغذیه باعث شده است که میزان فروش حدود 10 تا 15 درصد افت کند.
وی ادامه داد: نرخ فلافل حدود 35 تا 50 هزار تومان شده است البته برخی واحدها ممکن است در ساندویج سه عدد فلافل و واحد دیگر 5 عدد فلافل بگذارد و این موضوع نرخ ساندویج را تغییر میدهد همچنین برندها و کیفیت خوراک در تعیین قیمت فاکتور مهمی محسوب میشود.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان در پایان بیان کرد: مواد اولیه از جمله نان فانتزی، انواع سسها، پنیر، سوسیس و کالباس افزایش نرخ داشتند و این افزایش نرخ در قیمت تمام شده واحد صنفی تاثیر میگذارد.
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا تحت تاثیر نگرانیها نسبت به تقاضای جهانی... 29 فروردین 1403
رییس جمهور، در جریان سخنرانی در دیدار رمضانی دولت و مجلس گفت: در جهت افزایش درآمدها و در... 19 فروردین 1403
پتروشیمی اروند در سال 1402، در 4 محصول پر کاربرد و استراتژیک نمک شسته شده، EPVC و SPVC و VCM به... 18 فروردین 1403
بازار خودرو طی 24 ساعت گذشته شاهد افزایش 2 تا 5 میلیون تومانی قیمت خودرو بود. 16 فروردین 1403
سرپرست شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه گفت: زمان خدماترسانی در تمام خطوط... 8 فروردین 1403
مجمع عمومی فوق العاده شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با افزایش سرمایه 53.2 درصدی این شرکت... 27 اسفند 1402
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه 20 اسفند ماه) با سه هزار و 495 واحد کاهش... 20 اسفند 1402
قیمت دلار طی روزهای اخیر توانست دوباره در سطح 60 هزار تومانی قرار گیرد. روند صعودی قیمت... 19 اسفند 1402
نظرات شما